Főoldal Új Életmód Program + Coaching

ujeletmod

Ezt a programot azoknak ajánlom, akik szeretnének életmódot váltani, fogyni, elérni azt az alakot, amire mindig is vágytak és a biztosan működő szakmai program mellett szükségük van lelki támogatásra is.

Dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás Program alapító orvosának segítségével megtudod azt, mit kell tenned azért, hogy elérd a célod. Dr. Demeter Anna Life Coach abban segít, hogy legyen elszántságod, kitartásod és erős mentális elhatározással menj végig ezen az úton.

Test és lélek egyszerre, egy programban. Orvosoktól, akik egy komplex, online programban átadják neked mindazt, amivel sikeresen eléred a célod.

Miből áll a program?

A programnak 2 fázisa van:

Az első fázis a mentális program Dr. Demeter Annával, aki egy 16 napos Súly coaching tréningen vezet végig.

A második fázis Dr. Farkas Kittivel, aki a test élettanát mutatja be, a sikeres fogyás és egészséges táplálkozás rendszerét tanítja meg.

Kezdj tehát egy nagyszerű Coachinggal, építsd meg azt a sziklaszilárd alapot, amire építeni szeretnéd az új életed. Tisztába fogsz kerülni magaddal. A problémákat elengeded, magadat megerősíted, a céljaid kidolgozod, és tisztán látod magad előtt. Készen fogsz állni arra, hogy rálépj arra az útra, amely már az új Életmódod felé vezet.

Természetesen, ahogy minden Alakorvoslás Programban úgy itt is komplett étrendeket, recepteket találsz a csak a programra fejlesztett modern, az igényeidre szabható Receptkeresőben.

A mozgásban pedig Szalka Andi az Alakorvoslás Program edzője segít, aki híresen széles mosolyával garantálja a fantasztikus hangulatú tornákat. Többféle erősségben végigkövethező tornákat tartalmaz a program.

A program megvásárlása után rendelhetsz a MedWay Diet termékekből is.


Mit tartalmaz a program?

A program megvásárlása után, egyből hozzáférsz a program anyagaihoz a honlapon belépve az email címed és jelszavad beírásával. 

(A program anyagai csak online érhetők el, nyomtatott formában nem küldjük meg.)

 

I. PROGRAM

 1. Fázis: Súly Coaching
 • 16 részes videó sorozat Dr. Demeter Annával.
 • Kitölthető, nyomtatható egyedi munkafüzet a Súly Coaching tréninghez.
 • 9 meditációs videó.
 1. Fázis: Test, alak Dr. Farkas Kittivel
 • Rövid módszertani bemutató: videó és letölthető dokumentum
 • 7 pontos keretrendszer, a test működése: videó és letölthető dokumentum
 • Szakaszok: Speed, Easy, New Life: a sikeres változás 3 lépésben – videó
 • Kérdés válasz videó 

 

II. ÉTREND

A programban több fajta étrendet találsz finom, egészséges és normális, hétköznapi ételekkel. Könnyedén összeállíthatod a menüdet, a lényeg, hogy rendes kajákat egyél.

 • Főzős étrend a program három különböző szakaszának (Speed, Easy, New Life) megfelelően, összesen 104 recepttel.  
 • Egyszerű étrend a Speed és az Easy szakaszra vonatkozóan. A program szakaszai alapján kiszámolt mennyiségek szerepelnek benne, választanod kell egy feltétet és egy köretet. Nagyon egyszerűen össze tudod tenni így az étrended. Neked való, ha nem szeretsz vagy épp nincs időd főzni.
 • ToGO étrend a Speed és az Easy szakaszra vonatkozóan, amelyek összesen több mint 80 receptet tartalmaznak. Ezekből az étrendekből tudsz választani ebédet vagy vacsorát, ha útközben vagy és akkor is, ha egy étteremben, munkahelyi kifőzdében vagy épp a sarki boltban kell a menüdről döntened.   
 • Javaslatok a menekülőétkezésekhez, benne Jolly Joker leves receptekkel, ha éhes lennél, akkor ezekből tudsz fogyasztani.
 • MedWay Diet Shake variációk, 18 különböző ízvariációval.
 • Snack étrend sportoláshoz, 18 recepttel.
 • Vegetáriánus étrend, rengeteg húsmentes recepttel, amelyet a Receptkeresővel szűrni tudsz, ha nem szeretnél húst enni.

 

II. MOZGÁS

Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzőjének videóit imádni fogod és mosolyogva fogsz vele tornázni.

 • Videó a bemelegítéshez és a levezetéshez.
 • 3 könnyedén végigkövethető torna videó, különböző erősséggel:
  - Mini, mobilizáló 14 perces torna
  - Light, könnyű 20 perces torna
  - Fitt, erősebb 23 perces torna.  
 • 3 darab 30 perces végigkövethető haladó edzés videó.  
 • Kardió edzésterv.
 • Konditermi edzésterv Eszteri Dávid sportedzővel 5 különböző napra, hogy teljes mértékben kombinálni tud az edzéseidet. 

 

IV. ONLINE FOGYÁS NAPLÓ

Ha szeretnéd vezetni mit eszel, mozogsz, hogyan változik a súlyod és a centiméterek, erre is van lehetőséged, hiszen a profilodban fogyási naplót is találsz. 

 

V. BÓNUSZ

Ha megtetszett Szalka Andi tornája, akkor lehetsz FITT-AND –I tag Andi online klubjában, ahol heti háromszor élőben online edzéseket tart. A program tartalmaz egy havi ingyenes tagságot, amelyet a hello@alakorvoslas.huemail címen kérhetsz.

  

Vásárold meg a programot és egy valóban működő megoldással elérheted a célod!

A csatlakozás díja egyszeri 4 990 forint (nem jár termékvásárlási kötelezettséggel), és a program anyagaihoz korlátlan ideig hozzáférsz.

*Az eredmény egyénenként eltérhet, valamint nincs konkrét garancia.

Megvásárolom a programot

További programjaink

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem