Főoldal Programismertetők 30 napos program férfi
0. nap

Üdvözöllek

Üdvözöllek az Alakorvoslás 30 napos programjában!

Az első 3 napot ingyenesen megtekintheted, hogy el tudd dönteni, hogy szeretnéd-e megvásárolni a programot. Remélem ez alatt a 3 nap alatt elnyeri a tetszésedet a program, és a csatlakozás mellett döntesz!

A program alatt alatt újratanulod azt, amit a fogyásról gondolsz, megismered a tested működését és átállítod a tested hízásról fogyásra. A 30 nap elég arra, hogy látványos eredményt érj el, amit aztán meg tudsz tartani, vagy ha még tovább szeretnél fogyni, akkor meg tudod ismételni. Itt leszek veled minden nap és üzeneteimmel segítek neked, végig vezetlek ezen az úton.

1. nap
1. nap
Induljon az alakorvoslás!

Üdvözöllek az Alakorvoslás 30 napos programjának kezdő napján.
A fogyásod intenzív lesz és látványos, én pedig végig veled leszek, hogy segítsek neked.

Ma, az első napon megkezded a program Speed szakaszát, amelynek során elindul majd az anyagcseréd rendeződésének folyamata és beindul a fogyásod. Ebben a szakaszban, a hét első három napja nagyon szigorú. De izgulj azon, hogy éhen fogsz halni. A MedWay Shake-ek segíteni fognak. A fogyásodnak pedig nagyon hamar örülhetsz.

A mai napon emellett tornázni is fogsz Szalka Andival. A mozgás pedig, akármilyen furcsán is hangzik, segíteni fog neked abban, hogy jobban bírd a diétát. Torna előtt egy MW Diet szelet elfogyasztható.

Bízz magadban! Tapasztalataim szerint a sikertelen fogyókúrák zöme nem a fogyni vágyók elszántságának hiánya, hanem a helytelen módszer miatt fulladnak kudarcba. Te jó módszert választottál, a 30 nap, mely előtted áll, nem mindig lesz könnyű, de minden nap eredményes lesz.

Az anyagok között megtalálod a nem főzős étrendet is, ha bármikor nem tudsz főzni, onnan tudsz helyettesítő ételt választani. 

2. nap
2. nap
Erősítsd meg az elhatározásod!

Üdvözöllek a program második napján.

A Speed diéta első, nagyon szigorú három napja mindamellett, hogy az inzulin szintünk csökkenését kívánja elérni, tehermentesíti a májat, méregtelenít. A shake és az ebéd is nagyon könnyen emészthető, így a máj képes minden felesleges terméktől, méreganyagoktól megszabadulni.

Talán a második nap a legnehezebb, lehet pici rosszullét, de ez természetes, hiszen a tested kiabál és küzd azért, hogy ismét az egekbe emeld a vércukorszintet. Igyál meg két pohár vizet, vegyél egy fürdőt, igyál meg egy csésze finom teát, sétálj egyet, tereld el a gondolataid. Pár perc alatt túl fogsz jutni ezen a kellemetlen érzésen és simán veszed az akadályokat. Én hiszek benned, higgy te is magadban. Hajrá!

3. nap
3. nap
Utolsó nehéz nap

Köszöntelek a Speed szakasz harmadik napján, mellyel le is fog zárulni az első hét első legnehezebb periódusa.

Azt érezheted, hogy mára a vércukrod már tényleg a Holt-tenger fenekére esett. De ez nem így van! A szervezetednek nagyon ügyes mechanizmusai vannak a vércukorszint szabályozására, hogy mindig legyen elegendő cukor a vérben az agynak és az izmoknak, de ne legyen túl sok cukor a vérben. A vércukorszint szabályozásának két főnöke a hasnyálmirigy és a máj. A máj bőség idején raktároz, ínség idején a raktárakból pótol.

Amint a szervezet "rájön", hogy a gyomor felől nem érkezik szénhidrát utánpótlás, a máj elkezdi a raktárából a vérbe nyomni a tartalék glükózt, így stabilan tartja a vércukrot. Egyúttal arra is felkészül a test, hogy esetleg tartósan nem lesz szénhidrát, és ezért más üzemanyagot (zsírt) kell a sejteknek rendelkezésre bocsátani. De eközben a vércukorszint kontrollja végig tökéletesen működik!

Tehát a vércukorszinted nem tud nullára esni sehogy sem. Kitartást kívánok neked a mai napra. Holnap nagyon büszke leszel magadra, hogy a legnehezebb szakaszon már túl is vagy.

Ez az utolsó nap, amit ingyen megmutatok Neked. Remélem elnyerte a tetszésedet a prohram, és Téged is az Alakorvoslás csapat tagjai között köszönthetlek!

Ha szeretnél tovább haladni a programmal, csatlakozz!
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem