Főoldal Alakorvoslás

Segítek és könnyen eléred
azt az alakot, amit szeretnél!

Ismerd meg az Alakorvoslás Programot
és csatlakozz egy valóban hatékony programhoz!
Csatlakozom

Dr. Farkas Kitti saját
fejlesztésű programja

A programot azért dolgoztam ki, hogy segítsek az embereknek elérni azt az alakot, amire mindig is vágytak. Megmutatom, hogy csak a helytelen módszerekkel nem lehet lefogyni. Szakszerű programmal sikerülni fog elérni a célod. A programot otthon is végezheted, de ha extra segítségre van szükséged, orvosi konzultációt is igénybe vehetsz, ahol egyéni tanácsadással és testösszetétel méréssel segítünk elérni a kívánt célt.

Zsírból fogysz,
szenvedés nélkül

A program lényege, hogy a súlyvesztés a zsírraktáraidból történik és nem izomból. A diéta alatt nem leszel éhes és könnyen érsz el tartós eredményt.

Látványos és tartós lesz
a fogyásod

A diéta alatt megérted a tested élettani működését, megtanulod hogyan kell fogyni, és megtartani a súlyodat. Ráébredsz, korábban mennyi mindent csináltál rosszul, így nem csoda, hogy nem fogytál. De most menni fog!

Több program közül választhatsz

Igényeidnek megfelelően választhatsz a programjaink közül egyet, vagy akár többet is, attól függően mi a célod. A módszer mindegyiknél azonos, a diétában van különbség, illetve, hogy milyen extra tartalmakkal segítünk elérni a célod.

Egyetek rendes kajákat!

Az egyik alapelve a programnak, hogy finom és természetes alapanyagokból készülő normális ételeket egyél. Minden programhoz változatos étrendeket találsz, pontosan kiszámított értékekkel és receptekkel. Plusz to-go étrendeket is, ha nem szeretnél főzni. Egy biztos: isteni finomakat eszel majd!

Saját termékcsalád, csupa természetes összetevőből

A MedWay Diet a program saját termékcsaládja. Svédországban gyártják, svéd kutatómunka eredménye. A termékek segítségével nem leszel éhes, a fogyásod zsírból történik és tartós lesz az eredmény. Teljesen természetes összetevőkből állnak, fő alkotóelemük a borsóprotein, alma, csipkebogyó. Többféle ízben kaphatóak (eper, csoki, vanília stb.) és nagyon finomak!

Hogyan kezdd el az alakorvoslást?

Válassz programot és csatlakozz

Válassz programot és csatlakozz

Az első lépés, hogy csatlakoznod kell a programhoz. Ezt a “Csatlakozom” menüpont alatt tudod megtenni, ott választhatod ki, hogy melyik programhoz szeretnél csatlakozni:

Egy program ára 5000 Ft, és a csatlakozással megkapod a választott program teljes program anyagát, módszertani bemutatókat tartalmazó videókat, leírásokat, étrendeket és az edzésterveket is.

Vásárold meg a termékeket

Vásárold meg a termékeket

A programhoz tartozó, fogyásodat segítő étrendkiegészítő termékeket - a shaket és a szeleteket - a csatlakozás után tudod megvásárolni a webshopból. A termékek leírását és az árakat megtalálod a Webáruház menüpont alatt. A siker érdekében legalább 2 heti adagra szükséged lesz a shake-ekből.
(A Shake ára 2 hétre 23895 – 26895 Ft között van, választott íztől függően.)

Végezd otthon, vagy gyere el konzultációra

Végezd otthon, vagy gyere el konzultációra

Az online programot otthon, a letölthető anyagok alapján, egyedül csinálod, így nincs további költsége, a csatlakozási díjon és a termékek árán kívül. A személyes programmal mindezen anyagokat megkapod, de egy egyéni konzultációval is kiegészül a program. A csatlakozási folyamat során választhatsz helyszínt és a kezelőorvost, vagy később emailen is kérhetsz időpontot. A viziten testösszetételmérést végez a kezelőorvos és az eredmény alapján személyes tanácsadást nyújt számodra. A személyes konzultációnak külön díja van, amely helyszínenként eltérő és a választott helyszínen kell rendezni.

A csatlakozás és a termékek megvásárlása után minden készen áll ahhoz,
hogy elkezdd a programot és elérd a kitűzött célt!

Csatlakozom
Programjaink

Súlycsökkentő programok

30 napos program

Napról napra vezetlek végig a fogyás útján.

Bővebben
Súlycsökkentő program

Azoknak, akik egészségük miatt, és akik a szebb alak érdekében szeretnének fogyni.

Bővebben
Intenzív program

Ha szeretnél gyorsan eredményt elérni, válaszd az Intenzív programot!

Bővebben

Speciális programok

Kismama program

Egészséges súlykontroll az anya és a baba érdekében

Bővebben
Sport program

Ha intenzíven sportolsz, de szeretnéd jobban látni az eredményét

Bővebben
Holiday program

Már csatlakozott felhasználóknak szóló ajándék program

Bővebben
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem