Főoldal Alakorvoslás

Segítek és könnyen eléred
azt az alakot, amit szeretnél!

Ismerd meg az Alakorvoslás Programot
és csatlakozz egy valóban hatékony programhoz!
Programvásárlás

Dr. Farkas Kitti saját
fejlesztésű programja

A programot azért dolgoztam ki, hogy segítsek az embereknek elérni azt az alakot, amire mindig is vágytak. Megmutatom, hogy csak a helytelen módszerekkel nem lehet lefogyni. Szakszerű programmal sikerülni fog elérni a célod. A programot otthon is végezheted, de ha extra segítségre van szükséged, orvosi konzultációt is igénybe vehetsz, ahol egyéni tanácsadással és testösszetétel méréssel segítünk elérni a kívánt célt.

Zsírból fogysz,
szenvedés nélkül

A program lényege, hogy a súlyvesztés a zsírraktáraidból történik és nem izomból. A diéta alatt nem leszel éhes és könnyen érsz el tartós eredményt.

Látványos és tartós lesz
a fogyásod

A diéta alatt megérted a tested élettani működését, megtanulod hogyan kell fogyni, és megtartani a súlyodat. Ráébredsz, korábban mennyi mindent csináltál rosszul, így nem csoda, hogy nem fogytál. De most menni fog!

Több program közül választhatsz

Igényeidnek megfelelően választhatsz a programjaink közül egyet, vagy akár többet is, attól függően mi a célod. A módszer mindegyiknél azonos, a diétában van különbség, illetve, hogy milyen extra tartalmakkal segítünk elérni a célod.

Egyetek rendes kajákat!

Az egyik alapelve a programnak, hogy finom és természetes alapanyagokból készülő normális ételeket egyél. Minden programhoz változatos étrendeket találsz, pontosan kiszámított értékekkel és receptekkel. Plusz to-go étrendeket is, ha nem szeretnél főzni. Egy biztos: isteni finomakat eszel majd!

Saját termékcsalád, csupa természetes összetevőből

A MedWay Diet a program saját termékcsaládja. Svédországban gyártják, svéd kutatómunka eredménye. A termékek segítségével nem leszel éhes, a fogyásod zsírból történik és tartós lesz az eredmény. Teljesen természetes összetevőkből állnak, fő alkotóelemük a borsóprotein, alma, csipkebogyó. Többféle ízben kaphatóak (eper, csoki, vanília stb.) és nagyon finomak!

Hogyan kezdd el az alakorvoslást?

Válassz programot és csatlakozz

Válassz programot és vásárold meg

Az első lépés a program megvásárlása. Ezt a “Programvásárlás” menüpont alatt tudod megtenni, ott választhatod ki, hogy melyik programot szeretnéd megvásárolni:

Egy program ára 5000 Ft, és a vásárlással megkapod a választott program teljes program anyagát, módszertani bemutatókat tartalmazó videókat, leírásokat, étrendeket és az edzésterveket is.

Vásárold meg a terméket

Vásárold meg a terméket

A programhoz tartozó, fogyásodat segítő étrendkiegészítő termékeket - a shaket és a szeleteket - a program megvásárlása után tudod megvenni a webshopból. A termékek leírását és az árakat megtalálod a Webáruház menüpont alatt. A siker érdekében legalább 2 heti adagra szükséged lesz a shake-ekből.
(A Shake ára 2 hétre 23895 – 26895 Ft között van, választott íztől függően.)

Végezd otthon, vagy gyere el konzultációra

Végezd otthon, vagy gyere el konzultációra

Az online programot otthon, a letölthető anyagok alapján, egyedül csinálod, így nincs további költsége, a program díján és a termékek árán kívül. A személyes programmal mindezen anyagokat megkapod, de egy egyéni konzultációval is kiegészül a program. A Programvásárlás során választhatsz helyszínt és a kezelőorvost, vagy később e-mailen is kérhetsz időpontot. A viziten testösszetételmérést végez a kezelőorvos és az eredmény alapján személyes tanácsadást nyújt számodra. A személyes konzultációnak külön díja van, amely helyszínenként eltérő és a választott helyszínen kell rendezni.

A program és a termékek megvásárlása után minden készen áll ahhoz, hogy elkezdd a programot és elérd a kitűzött célt!

Programvásárlás
Programjaink

Súlycsökkentő programok

30 napos program

Napról napra vezetlek végig a fogyás útján.

Bővebben
Súlycsökkentő program

Azoknak, akik egészségük miatt, és akik a szebb alak érdekében szeretnének fogyni.

Bővebben
Intenzív program

Ha szeretnél gyorsan eredményt elérni, válaszd az Intenzív programot!

Bővebben

Speciális programok

Kismama program

Egészséges súlykontroll az anya és a baba érdekében

Bővebben
Sport program

Ha intenzíven sportolsz, de szeretnéd jobban látni az eredményét

Bővebben
Holiday program

Már csatlakozott felhasználóknak szóló ajándék program

Bővebben
Otthon maradós Program

Most kiemelkedően fontos az egészségmegőrzés, ebben segít teljesen ingyenes programom!

Bővebben
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem