Választható programok
Súlycsökkentő program
Rugalmas program, amelyben szabadon variálhatod a Speed, Easy és New Life szakaszok hosszát attól függően, milyen gyorsan szeretnél fogyni. 
30 napos program
Komplex 30 napos program: 2 hét Speed, 2 hét Easy szakaszal. Fix, de cserélhető étrenddel, napi videókkal dr. Farkas Kittivel és 8 végigkövethető tornával....
Intenzív program
A 4 hetes Intenzív programot azonknak ajánljuk, akik nagyon gyorsan, "határidőre" szeretnének fogyni. Fix 4 hét diétából áll, de ennek a 4 hétnek az erőssé...
Sport program
A sportos alakod a sportos életviteledhez. Az edzés intenzitásához igazodó speciális program. Bónusz: további szakértők tudásanyaga.
Időszakos böjt program
A fogyás és az időszakos böjtölés fantasztikus hatását egyszerre valósítjuk meg ebben a programban az 5:2-es, a 16:8-as és az alternáló diétával.
Endokrin program
Dr. Bajnok Éva endokrinológus súlycsökkentő programja: inzulinrezisztencia, pajzsmirigyalulműködés, cukorbetegség, PCOS szindróma és nagy túlsúly esetén. 
Fogyás + Súly Coaching
A teljes Alakorvoslás Program Dr. Farkas Kittivel + egy 16 napos súly coaching Dr. Demeter Anna Life Coach segítségével.
SuperSize Program
Speciális súlycsökkentő program nagy súlyfelesleggel rendelkezők számára. 35 feletti BMI esetén ajánljuk.
Covid-19 Életmód Program
A Covid-19 és az életmód kapcsolatát mutatjuk be, egyben tanácsokkal, étrenddel, tornákkal segítünk kialakítani az egészséges életmódot.
Menopauza Program
Változókorú hölgyek számára készült programunk segít a fogyásban, súlymegtartásban és a menopauza tünetek enyhítésében.
Hogyan vehetem meg a programot?
1. Válaszd ki a programtípust

A programok leírása alapján, illetve a főoldali programválasztó kérdés-felelek alapján döntsd el, melyik programot szeretnéd megvenni. Minden program ugyanazt tudja, a módszer megegyezik, különbség abban van, hogy milyen felépítéssel és ütemben haladsz. Válaszd azt, amelyik a legjobban passzol hozzád!2. Csomag kiválasztása

Megveheted csak az online programot, vagy egyből vásárolhatsz hozzá termékeket is. Három csomag közül választhatsz. Érdemes a termékekkel együtt vásárolnod, mert akkor a program ajándék, plusz további kedvezmények is vannak a csomagokban. Ha a termékeket is tartalmazó Extra, vagy Prémium csomagokat választod, akkor ennél a lépésnél meg kell adnod, milyen ízeket szeretnél.3. Azonnali hozáférés

Fizetés után az online programhoz már hozzá is férsz, email címed és jelszavad megadásával be is tudsz lépni. Ha termékeket is rendeltél, akkor azok összekészítését el is kezdtük és 1-2 napon belül már nálad is lesznek.

Hogyan kezdjem el a programot?
1. Program felfedezése

Lépj be az oldalon email címed és jelszavad használatával. Nézd meg a megvásárolt programod

Találsz egy bemutató videót, amely segít elkalauzolni az anyagok között. A módszernél legfelül találod az útmutatót, amellyel könnyedén el tudsz egyből indulni. A programtervező, receptek és a videótár máris rendelkezésedre áll a kezdéshez.2. Extra tartalmak megtekintése

Ha már a lényeget tudod és szeretnél jobban elmélyedni a témában, akkor nézd meg a programhoz tartozó videókat is orvosainkkal. Így nem csak tudod mit kell tenned, de megérted, miért. Ha egyszerre túl sok az információ, ezekre később is bármikor visszatérhetsz. Érdemes belépned a programosok privát Facebook csoportjába is, ahol csak mi vagyunk. Tapasztalt programosok segítenek egymásnak, a szakmai kérdésekre pedig dr. Farkas Kitti válaszol, valamint intenzíven jelen van a csoportban, motivál, extra tartalmakat oszt meg.3. Indulj el az utadon!

Minden a kezedben van a sikeres fogyásodhoz. Tervezd meg, hogyan indulsz el, ebben segít a digitális programtervező, vagy csak nyomtasd ki az egyszerű étrendet és hajrá! Ha bárhol elakadsz, hívd fel Tanka Tímeát a programkoordinátorunkat a 06 70 882 23 38-as telefonszámon. Itt vagyunk és segítünk Neked!

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem