A program saját termékcsaládja
Ismerd meg a termékeinket, amelyek hatékonyan támogatják a diétádat.
Termékek vásárlása
Termékeinkről röviden
Támogatnak, hogy könnyen tartani tudd a diétád, hatékonyabb és élvezetes legyen.
Tartalmazzák az NGCTM (Nutritional Glycemic Controll) formulát, amit svéd kutatócsoport fedezett fel.
Segítségükkel érjük el a preload hatást, amely természetes úton az éhségérzetet és a tápanyagok zsírban raktározását csökkenti.
Finomak! Természetes ízét a programosok visszajelzése szerint nem lehet megunni.
Hogyan használd a termékeket?
Reggelire a MedWay Diet Shake-et fogyaszd 2,5 dl 1,5%-os tejjel, vagy 4 dl kókusz/mandulatejjel, vagy natúr joghurttal. Helyette fogyaszthatod a MedWay Diet protein szeletet. Ebéd és vacsora előtt 30 perccel pedig a Shake-t fogyaszd vízzel, vagy helyette az alacsony kalóriás szeletet lehet enni. Utána eszed a rendes ebéded és vacsorád a diétád szerint, amelyet a programodban találsz (Speed, Easy, vagy New Life szakasz szerint.) Ha sportolsz, egy plusz snack étkezést is beiktathatsz.
Hogyan hatnak?
A termékekkel elérünk egy természetes preload (előtöltő) hatást, amely azt jelenti, hogy ez a speciális „előétel” már az étkezést megelőzően előre elindítja az anyagcserét szabályozó inzulin termelődését. Mire eszel, készen várja a tápanyagokat, és nem engedi olyan magasra emelkedni a vércukrot, mint ha nem fogyasztanád. A vércukorgörbe lapítása megnöveli a zsírégető órák számát, jobban bírod a diétát és hatékonyabb lesz. Azaz segít abban, hogy ne legyél éhes és a fogyásod döntően zsírból történjen. Egyes termékek természetes rost (glükomannán) tartalmuknak köszönhetően ráadásul eltelítik a gyomrot, ezáltal tovább csökkentik az éhségérzetet.
Hogyan hatnak a szervezetedre?
Shake-ek
Vegán termékek
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése