Állítsuk át a tested hízásról fogyásra
Három szakaszon megyünk végig, amely során átkapcsolhatod a tested hízásról fogyásra, majd elérheted az álomalakod, végül megtanulhatod, hogyan tartsd meg az eredményt.
Program kiválasztása
Egyszeri költségért rengeteget kapsz
Diéta:
többszáz recept intelligens receptkeresőben, digitális programtervező, automata bevásárlólista, egyszerű és toGO étrend
Mozgás:
végigkövethető tornavideók, videótár különböző típusú és nehézségű mozgásanyagokkal
Orvosi videók:
ha nem csak tudni, hanem érteni is szeretnéd, mit kell tenned a tartós fogyásodért
Motiváció:
saját fejlődésnapló, tagság a programosok privát csoportjába
A Te igazi fogyásod története
Úgy építettük fel a programot, hogy rólad szóljon. Kapsz egy szigorú keretrendszert, amit be kell tartanod, ez kell a fogyáshoz. De azon belül teljesen szabadon mozoghatsz. Te döntöd el, hogy milyen gyorsan szeretnéd, melyik diéta áll hozzád közelebb, mikor, mit szeretnél enni és mit szeretnél mozogni. Kapsz egy tárházat, amiből könnyedén tudsz választani, és ehhez minden szempontot készen a kezedbe adunk. Te döntöd el, mit eszel, mit és mennyit mozogsz. A működő módszer a kezedben van, végre menni fog, és szeretnénk, ha élveznéd is az utat.
Indulhat a sikeres fogyásod története?
Csak pár kattintás és azonnal hozzá is férsz a szakmai módszerhez, a rendkívül gazdag recept és mozgástárunkhoz, valamint, vásárolhatsz is termékeinkbő
Ismerd meg a programokat itt
Hatékony támogatás a diétádhoz
Fontos számunkra, hogy a diéta alatt ne legyél éhes, élvezd az új alakodig vezető utat, a fogyásod zsírból történjen és tartós legyen az eredmény. Ebben segítünk a program saját termékcsaládjával.
Tudj meg többet a termékekről
Egyél rendes kajákat!

Ne egyél speciális kaját, külön kosztot a családtól, barátoktól, vendégségben nem szorongatasd a zellerszárat bánatosan a sarokban, vagy hagyj ki programokat, mert fogyózol. Élvezd a finom ételeket és az étkezés örömét, tudatosan. Ebben támogat a program.

Fontos, hogy ne az életed alkalmazkodjon a diétádhoz, hanem fordítva, a diétád az életedhez

Rengeteg recept, csupa természetes összetevőből
Több program közül választhatsz

Minden Alakorvoslás Program 3 egymásra épülő szakaszból áll. A Speed, Easy és New Life szakaszból. Az egyes szakaszoknál a különbség a kalória mennyisége és a tápanyag összetétele, a módszer ugyanaz. A különböző programokban eltérően építjük fel ezekkel a szakaszokkal a diétát attól függően, mi a célod.

Gyorsan szeretnél fogyni, intenzíven akarsz végig haladni, vagy inkább csak lazán, kényelmesen? Jól jönne hozzá egy Life Coach is? Intenzíven sportolsz? Pajzsmirigy problémák, inzulinrezisztencia érint, vagy sokat akarsz fogyni? Mindegyikre megtalálod a megoldást.

Készen állsz a változásra?
Csak pár kattintás és azonnal hozzá is férsz a szakmai módszerhez, a rendkívül gazdag recept és mozgástárunkhoz, valamint, vásárolhatsz is termékeinkből.
Program kiválasztása
Segítség
Tudd meg, melyik program való neked
Különböző programok vannak, amelyek fő koncepcióban megegyeznek, három egymásra épülő szakaszból áll: az intenzív indító Speed szakaszból, majd a célig tartó Easy szakaszig, végül a súlymegtartást megtanító New Life szakaszból. Különbség az intenzitásban, a program tartalmában van. Kérdéseink segítenek eldönteni, melyik program az igazán neked való. Válaszolj és megjelenik, mely programokat ajánljuk neked.
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése