Szállítási tudnivalók

A kényelmed érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheted át megrendeléseid:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Belföldi házhozszállítás esetében vásárlóinknak a GLS Futárszolgálattal bruttó 1490 Ft/csomag áron biztosítjuk a szállítást.

A szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail értesítést küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához a szállítási cím pontos megadását kérjük, valamint az értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. 

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 06-29-88-67-00 (normál tarifával hívható belföldi szám) 

Belföldi házhozszállításra az MPL Futárszolgálattal is van lehetőség, bruttó 2490 Ft/csomag áron.

 

GLS CSOMAGPONT, CSOMAGAUTOMATA

A csomag feladásáról, érkezésről e-mail értesítést küld a szolgáltató. Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésre.

A szállítási díj bruttó 1490,- Ft / csomag.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
 
Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktárvárosi u. 1.

Nyitvatartás: munkanapokon: 8.00-16.00-ig

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a fenti személyes átvételi ponton nincs lehetőség fizetésre! 

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többlet költséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többlet költség Vásárlót terheli a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámlaszámának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

Személyes átvétel díja: 390.-Ft / csomag. 


KÜLFÖLDRE SZÁLLÍTÁS

Tudunk egyedileg csomagot Európába (kivéve Anglia és Svájc) szállítani, de azokat a megrendeléseket nem a webshopon keresztül, hanem egyedi megrendelés formájában tudjuk kezelni. Kérlek, írj a hello@alakorvoslas.hu email címre, add meg milyen termékeket szeretnél rendelni. Az adott célország és a csomag súlya alapján egyedi ajánlatot ad a szállításra a GLS Futárszolgálat. Ha az ajánlatot elfogadod, akkor átutalásos számlát küldünk. Az összeg beérkezése után indítjuk a csomagod, amelynek státuszáról mi fogunk egyedileg értesíteni.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése