3 éves az Alakorvoslás Program

3 éves az Alakorvoslás Program

Hihetetlen, de 3 éves már az Alakorvoslás Program, amelyet azért alapítottam, hogy szakszerű segítséget nyújtsak a fogyni vágyóknak. Ez egy álom volt számomra és óriási élmény látni, hogy a mindennapokban milyen sokan tudják vele megvalósítani a saját álmukat. Többezer programos sikere van ebben a 3 évben, és az elmúlt évben még ennél is többet tudott adni a program, valódi testi-lelki támogatást a jelenlegi élethelyzetünkben.

Ma már egy csapatként, még több orvossal, szakemberrel, programmal segítünk egyre több embernek elvinni a szakszerű fogyás módszerét. Rengeteg tervünk van és óriási lelkesedéssel állunk a negyedik évünk elé. Bár most minden ünnep kicsit más, de online módon meg tudjuk adni a módját annak, hogy megünnepeljük ezt az évet, ezért egész héten különleges tartalmakkal és akciókkal szeretnénk nektek kedveskedni.

 

Ünnepeljetek most velünk, szuper ajándékokkal készültünk!

 

AKCIÓ

 

Egy egész héten át óriási akció vár titeket a webshopban:

  • minden termék 20% kedvezménnyel kapható

kuponkód: SZULINAP

  • minden program 50% kedvezménnyel vásárolható

kuponkód: PR50

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

 

Nyereményjátékkal is készültünk. Ha ezen a szülinapi héten vásárolsz a webshopban, részt veszel egy sorsoláson, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz: 

  • 1 db személyes, vagy online vizit dr. Farkas Kittivel
  • 1 fő visszanyeri a vásárlása teljes összegét
  • 1 db 50% termékvásárlási kupon

 

AKCIÓ ÉS NYEREMÉNYJÁTÉK IDŐTARTAMA: április 5-11.

Részletes Részvételi- és Játékszabályzat

 

TOVÁBB A WEBSHOPRA »

 

TORNA

Továbbá egy születésnapi tornával is szeretnénk kedveskedni nektek, amit az Alakorvoslás Program edzője, Szalka Andi fog tartani élőben, Facebook oldalunkon. Időpont: április 8. 17:30

Kövessetek minket!

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem