Főoldal Alakorvoslás 30 napos Kihívás

Alakorvoslás 30 napos Kihívás

Hiszek a közösség erejében, összekapaszkodunk és együtt dolgozunk a saját célunkért.
Ennek szellemiségében 30 napos Alakorvoslás Kihívást tartunk.
Nagy lehetőség mindenkinek ez egy nagyon nagy lépést tenni a célja felé. Legyen az a fogyás elindítása, folytatása, vagy már a testösszetétel javítása.

Gyere, tarts velünk! A 30 napos kihívás alatt bármikor csatlakozhatsz. Vásárold meg bármelyik programot, majd lépj be a programosok privát Facebook csoportjába, ahol a Kihívás zajlik.

A programosok privát csoportja egy elképesztően kedves, támogató és lelkes közösség. Aki belép, hamar azt érzi: jó ide tartozni! Bíztatjuk egymást, segítünk egymásnak, amikor nehezebb, örülünk egymás sikerének.
Az állandó szakmai segítséget pedig én, dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás Program alapító orvosa biztosítom.

Mi történik a 30 nap alatt?

 • Felkészülés. Érdemes hétfőn kezdeni és a hétvégét a felkészülésre fordítani.
  • Vásárolj be, tervezd meg a menüdet, mikor, mit eszel. Főzz meg, ha főzöl. De ha nem főzöl, akkor a nem-főzős étrenddel tervezd meg, mikor, hol fogsz enni. Ha a mozgást is hozzáteszed, akkor azt is, mikor fogsz sportolni.
  • Mentális ráhangolódás. Gondold végig, mit szeretnél elérni.

Hány kiló szeretnél lenni? Hogy szeretnél kinézni? Miért szeretnél lefogyni? Keress egy képet sajátot, vagy a neten egy olyan alakról, ami az álmod. Képzeld el magad vizuálisan. Képzeld el magad csinosan, energikusan, egészségesen.

Írd le egészen pontosan. Tollal, papírra.
Fontos tudatosítanod magadban, hogy ez nem egy álom, hanem egy cél. Az álom az, amit remélünk, hogy teljesül. A cél az, amiért dolgozunk és elérjük. Abban pedig legyél egészen biztos, hogy ha a program szerint haladsz és dolgozol érte, akkor menni fog, el fogod érni a célod.

 • Hétfőn kezdés. Mindenki azzal a szakasszal, amelyiket választotta: Speed, Easy, vagy New Life.
 • Ajándék napi étrend minden nap. A 30 napon át minden nap felteszek 1 új, ajándék receptet a programosok privát csoportjába.
 • Jókat eszünk. Két programos, Andi és Elvira vállalta, hogy 30 napon keresztül megmutatja, mit esznek egy nap, a csoportba fogják feltölteni a fotókat. Látni fogjátok, hogy a jó diéta lényege (és az egészséges táplálkozásé is), hogy: Egyetek rendes kajákat!

Ha van kedved, tarts velük te is! Posztold te is a csoportba a Kihívás alatt a menüdet. Nagyon nagy motiváció lesz neked, ha így teszel, mert így biztosan tartani fogod a diétát, hiszen ez így egy olyan „táplálkozási napló”, amit megosztasz velünk, látjuk. Ha 30 napi Alakorvoslás étrendedről felteszed a képeket, egy doboz terméket küldünk ajándékba.

 • Tornázzunk együtt! Január 18-án, szombaton 11:00 és 12:30 között a Life1 Váci35-ben. Szalka Andi óriási hangulatú 90 perces tornát tart nekünk, amin természetesen én is ott leszek. Jelentkezz be a Life1 oldalán. Ha még nem jártál ott, ingyenes lesz a torna neked. Ha már jártál, akkor 1190 Ft-ba fog kerülni. Én mindenkinek viszek egy Alakorvoslás kulacsot ajándékba, így kérlek mindenképp jelezd a csoportban, hogy jössz.

 • Állandó motiváció és segítség a csoportban. A privát csoportban segítjük, támogatjuk, motiváljuk, bíztatjuk egymást. Folyamatosan jelen leszek és szakmai segítséggel, tanácsokkal segítek nektek, amikor szükséges.

 • Személyes találkozás és BIA mérés. Február 29-én, szombaton 15:00-tól személyesen is találkozhatunk Budapesten. Előadással és ajándék BIA (testösszetétel) méréssel várunk. Részleteket később még megosztjuk.

Akciós termékek a Kihíváshoz!

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem