Főoldal Augusztusban is Közösen programozunk!

Augusztusban is Közösen programozunk!

Aloldal banner_36

Augusztusban is „közösen programozunk”, a hónap tematikája most: Hurrá, nyaralunk!

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és biztatnak a nehezebb napokon? Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz és még sok ajándékot is?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „közösen programozunk”, amely minden hónapban más-más tematikával megy a programosok privát Facebook csoportjában.

A sorozatunk legújabb része, a Hurrá, nyaralunk! 

Nyaralás előtt egy intenzív fogyással érjük el a legjobb formánkat, nyaralás alatt a „tudatos kilengés” jegyében élvezzük a finom falatokat és megakadályozzuk, hogy ismét a hízás útjára lépjünk. Majd nyaralás után ismét a legjobb formánkért dolgozunk: leadjuk, ami esetleg felszaladt és folytatjuk az álomalakig vezető utat. 

Lépj be a programosok privát csoportjába, és kövesd figyelemmel, vagy legyél aktív tag, ahogy szeretnéd.

Indulás: augusztus 1.

Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

Mivel várunk augusztusban?

ajándék
Konkrét étrendi javaslatokat adunk arra, hogyan is legyen „tudatos kilengés” a nyaralás alatt, plusz klassz nyári leves és kánikula kaja recepteket osztunk meg.

 

nyaralás

Küldj a nyaralásról egy képet, amin rajta van egy MedWay Diet termék és egy 20%-os kuponnal ajándékozunk meg, amelyet augusztus 1-31 között válthatsz be egyszeri alkalommal.

A képeket várjuk a csoportban, Messengeren, Instagramon, vagy e-mailen. A képeket betesszük a főoldalon egy gyűjtőalbumba, de nem jelöljük, konkrétan kitől kaptuk. A képek küldése után postafordultával küldjük ki az egyedi kuponkódokat.

 

blogposzt

Írd meg a nyaralásod történetét, ha a program szerint a „tudatos kilengés” jegyében telt. Írd meg, hogyan ettél, mozogtál, milyen volt. Csatolj hozzá képeket is és küldd el a hello@alakorvoslas.hu címre.

A legjobbakat feltöltjük az Alakorvoslás blogra: alakorvoslas.blog.hu és egy 2 hetes termékcsomagot + 1 online konzultációt adunk dr. Farkas Kittivel ajándékba.

 

mentor

Eszter és Kata vállalta, hogy 30 napon keresztül minden nap megosztja a privát csoportban, hogy mit ettek, hogyan haladnak. 

Csatlakozz hozzájuk! Ha te is megosztod a 30 napos fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra. Ezért is érdemes, illetve hidd el, óriási motivációt ad a mindennapokban ez a kis „beszámolás” nekünk. 

Remélem, velünk tartasz! Gyere, várunk és együtt menni fog!

Többet is fogsz kapni, mint a sikeres fogyásod történetét!

A biztos módszer a kezedben van, amivel most jó társaságban, közös élményként fogod elérni azt, amire vágysz.

Induljon hát a közös programozás!  

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre. 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem