Kezdjük a januárt közös programozással!

Aloldal banner_47

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és bíztatnak a nehezebb napokon? Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz dr. Farkas Kittitől, akitől kérdezhetsz, visszajelzést kaphatsz? Plusz ajándék, exkluzív tartalmakat?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „Közösen programozunk”, amely a programosok privát Facebook csoportjában zajlik, részt vehetsz benne aktívan, vagy csak csendes megfigyelőként. A csoporthoz az egyik Alakorvoslás Program megvásárlása szükséges.

Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

Mivel várunk januárban?

ajándék

2020-ban mintegy 300 plusz receptet kaptak a csoport tagjai ajándékba, ez 2021-ben is folytatódik és ebben a hónapban is számíthattok receptekre, pontosan kiszámolt értékekkel, elkészítéssel és garantált nyálcsorgatással.

Egyetek rendes kajákat!

 

ajándék edzés

Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzőjének tornáit most az otthonodba varázsoljuk. Andi heti 3 alkalommal tart a Fit-AND-I tagsággal rendelkezőknek élő professzionális otthoni edzést.

https://szalkaandi.hu/tagsag/

A nagy sikerű edzéseit most az Alakorvoslás Programosok is élvezhetik, mivel tart nekünk is egy edzést a csoportban.

Időpontja: január 12. 17:00

 

mit eszel

Oszd meg minden nap, ahogy a program szerint eszel. Visszajelzést kapsz Dr. Farkas Kittitől, a csoport tagjaitól, plusz neked is óriási motivációt ad majd ez a kis „beszámolás” nekünk.

Ha megosztod 30 napig a fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra.

 

Plusz egyedi, exkluzív tartalmakkal várunk, csak itt a csoportban, gyere tarts velünk.

A módszer a kezedben van, a támogató közösség és az állandó, elérhető, közvetlen szakmai segítség segíteni fog elérni a célod.

Többet is fogsz kapni, mint a sikeres fogyásod történetét!

Induljon hát a közös programozás, érjük el együtt a 2021-es álomalakunkat!

Remélem, velünk tartasz! Gyere, várunk és együtt menni fog!

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem