Főoldal Kihívás indul!

Kihívás indul!


Sziasztok Programosok!

Szeretem a kihívásokat! Egy időszakra összekapaszkodik több ember azért, hogy közösen dolgozzanak a saját céljukért. Erőt merítenek egymásból és erőt adnak egymásnak.

Így arra jutottam, tartunk egy 4 hetes közös Alakorvoslást.

Kezdés: szeptember 23-tól.

Ideje: 4 hét

Hogyan néz ki az Alakorvoslás Kihívás?

- Te döntöd el, melyik program és milyen szakasz szerint diétázol.

Válaszd a Speed szakaszt, ha intenzív fogyással egy keményebb programot csinálnál most meg. Vagy haladj az Easy-vel, ha egy könnyebb diétát követnél, ami hatékony fogyást biztosít.

- Szerezd be a kedvezményes Kihívás termékcsomagokat!

Külön termékcsomagokat állítottunk össze nektek erre az időszakra, ami 20% kedvezményt tartalmaz + egy doboz ajándék szeletet.

- Tervezz, készülj fel!

Készülj fel rá, mikor, mit eszel, ebben segít elfoglaltságodtól függően az Egyszerű étrend, a To-go étrend, vagy a főzős étrendjeink.

- Csatlakozz az Alakorvoslás Programosok zárt csoportjához!

Minden nap egy ajándék receptet teszek fel nektek, plusz folyamatosan támogatjuk egymást. Egy nagyon támogató közösség tagja lehetsz, segítünk egymásnak végig az úton.
 

Gyere és tarts velünk, együtt elérjük a célod! Biztos vagyok benne, hogy nem csak a végeredményt, de az odáig vezető utat is nagyon fogod élvezni!Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem