Főoldal Közösen programozunk júniusban is!

Közösen programozunk júniusban is!

Aloldal banner_33

Júniusban is „közösen programozunk”, a hónap tematikája most: Nyaralásra készülünk!

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és bíztatnak a nehezebb napokon? Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz és még sok ajándékot is?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „közösen programozunk”, amely minden hónapban más-más tematikával megy a programosok privát Facebook csoportjában.

A sorozatunk legújabb része, a Nyaralásra készülünk! Lépj be a programosok privát csoportjába, és kövesd figyelemmel, vagy legyél aktív tag, amelyiket szeretnéd.

Indulás: június 1.
Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

50%_2Ebben a hónapban a Súlycsökkentő Programot vásárolhatod meg 50% kedvezménnyel, egyszeri 2500 Ft-ért.  

 

Ajándék receptek
Rendszeresen osztok meg alakorvoslás recepteket. Lesz benne új, vagy olyan, ami valamelyik programban már benne van, csak most egy vega verzióban, vagy egy másik szakaszba átszámolva találod meg.

 

Recept tervező kihívás
Minden hétfőn kiteszek 3 alapanyagot a csoportba. Arra kérlek majd titeket, hogy alkossátok meg belőle a saját receptetek. Olyat, ami nincs még a programban. Küldjétek el mindig péntek estig email-en a hello@alakorvoslas.hu címre. A legjobb receptet pedig megfőzőm vasárnap. A képet kiposztolom, és beteszem a receptet a programba a programos nevével (teljes, keresztnév, becenév, ahogy szeretnéd). Az ajándék sem marad el, egy ingyenes online konzultációt kaphatsz velem.

 
Instagram #alakorvoslásOszd meg Instagramon bárhol is jársz a kedvenc MedWay Diet termékeddel, használd az #alakorvoslás hashtaget és egy 15%-os kedvezményes kupont küldünk neked, egyszeri vásárláshoz. A hónap végén sorsolunk, és egy valaki nyer egy 2 hetes Shake csomagot.

 

Kövesd a mentorokatZsuzsi és Helga vállalta, hogy 30 napon keresztül minden nap megosztják a privát csoportban, hogy mit ettek, hogyan haladnak. Zsuzsa, 20 kg, míg Helga 7 kg fogyási céllal kezdte el a programot.

Csatlakozz hozzájuk! Ha te is megosztod a 30 napos fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra. Ezért is érdemes, illetve hidd el, óriási motivációt ad a mindennapokban ez a kis „beszámolás” nekünk. 

Remélem, velünk tartsz! Gyere, várunk és együtt menni fog!
Többet is fogsz kapni a 30 nap alatt, mint a sikeres fogyásod történetét!
A biztos módszer a kezedben van, amivel most jó társaságban, közös élményként fogod elérni azt, amire vágysz.

Induljon hát a közös programozás!  

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem