Főoldal Nyaralni készülünk!

Nyaralni készülünk!

Aloldal banner_34

liusban is „közösen programozunk”, a hónap tematikája most: Nyaralni készülünk!

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és bíztatnak a nehezebb napokon? Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz és még sok ajándékot is?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „közösen programozunk”, amely minden hónapban más-más tematikával megy a programosok privát Facebook csoportjában.

A sorozatunk legújabb része, a Nyaralni készülünk! Nyaralás előtt egy intenzív fogyással érjük el a legjobb formánkat, nyaralás alatt a „tudatos kilengés” jegyében élvezzük a finom falatokat és megakadályozzuk, hogy ismét a hízás útjára lépjünk. Majd nyaralás után ismét a legjobb formánkért dolgozunk: leadjuk, ami esetleg felszaladt és folytatjuk az álomalakig vezető utat. 

Lépj be a programosok privát csoportjába, és kövesd figyelemmel, vagy legyél aktív tag, ahogy szeretnéd.

Indulás: július 1.

Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

Mivel várunk júliusban?

Ajándék receptek rátok szabva
Nagyon izgalmas lesz most a Napi ajándék recept. Pár hete megkérdeztem, mi a kedvenc kajátok, és azon dolgoztunk az elmúlt időszakban, hogy ezeket beillesszük a programba. Így jönnek a „ti kértétek” receptek. Plusz lesznek nyári ajándék receptek, klassz kánikula kaják. Sőt adunk konkrét kaja tippeket a nyaralás alatti tudatos kilengésre. Ebbe a hónapba mindent beletoltunk, hogy maximálisan tudjunk nektek kedveskedni :)

 

Kövesd a mentorokat

Adri és Reni vállalta, hogy 30 napon keresztül minden nap megosztják a privát csoportban, hogy mit ettek, hogyan haladnak. 

Csatlakozz hozzájuk! Ha te is megosztod a 30 napos fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra. Ezért is érdemes, illetve hidd el, óriási motivációt ad a mindennapokban ez a kis „beszámolás” nekünk. Nyaralj velünk!

Küldj a nyaralásról egy képet, amin rajta van egy MedWay Diet termék és egy 20%-os kuponnal ajándékozunk meg, amelyet augusztus 1-31 között válthatsz be egyszeri alkalommal.
A képeket várjuk a csoportban, Messengeren, Instagramon, vagy emailen. A képeket betesszük a főoldalon egy gyűjtőalbumba, de nem jelöljük, konkrétan kitől kaptuk. A képek küldése után postafordultával küldjük ki az egyedi kuponkódokat.

Remélem, velünk tartasz! Gyere, várunk és együtt menni fog!

Többet is fogsz kapni a 30 nap alatt, mint a sikeres fogyásod történetét!

A biztos módszer a kezedben van, amivel most jó társaságban, közös élményként fogod elérni azt, amire vágysz.

Induljon hát a közös programozás!  

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem