Nyaralásra készülünk!

Nyaralásra készülünk!

Itt a nyár, a lenge ruhák, a fürdőruhák időszaka.


Sétálj elégedetten a strandon, vegyél részt lelkiismeretfurdalás nélkül a családi, baráti grill partikon, de a nyár végére se szedj fel plusz kilókat.

Hogy tedd mindezt? Segítünk!
Állandó szakmai segítséggel érd el a nyári alakodat, a nyaralás idején élvezd a finom falatokat, utána pedig segítünk, hogy rendezd az anyagcseréd.

Vásárold meg Summer vagy az Intenzív Programunkat féláron!
Summer és Intenzív Programunk most 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni a PR50 kuponkóddal.

Csatlakozz zárt csoportunkhoz az extra tartalmakért!
Ha megvásároltad már valamelyik Alakorvoslás Programot, lépj be az "Alakorvoslás Program résztvevők" csoportba. Exkluzív tartalmakkal kedveskedünk és egy motiváló, klassz csapat is vár. Együtt könnyebb! 

Bővítsd receptáradat!
Szuper nyári ajándékreceptekkel készülünk.

Nyaralj velünk!
Küldj a nyaralásról egy képet, amin rajta van egy MedWay Diet termék és egy 20%-os kuponnal ajándékozunk meg, amelyet augusztus 1-31 között válthatsz be egyszeri alkalommal. A képeket várjuk a csoportban, Messengeren, Instagramon, vagy emailen. A képeket betesszük a főoldalon egy gyűjtőalbumba, de nem jelöljük, konkrétan kitől kaptuk. A képek küldése után postafordultával küldjük ki az egyedi kuponkódokat.

Tornázz élőben Szalka Andival! 
Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzője heti 3 alkalommal tart fantasztikus online edzést a Fit-AND-I tagsággal rendelkezőknek, melyekből kettőt a zárt csoport tagjainak is közvetíteni fog.
Szuper gyakorlatsorainak és állandó jókedvének köszönhetően nyáron is jól fogod magad érezni az edzéseken. Tornázz velünk akár a nyaralás idején!

"Nyomkodás helyett NYOMÁS"!
A szobában történő kütyünyomkodás helyett mozogj velünk! Csatlakozz a "Nyomkodás helyett NYOMÁS" Facebook csoportunkhoz, ahol egész nyáron szuper feladatok, kihívások, tornavideók várják a család minden tagját.
Hidd el, kicsik és nagyok is élvezni fogják ezeket a gyakorlatokat.  
 
Szerezz 35%-os ajándékkupont, oszd meg fényképes táplálkozási naplódat!
Ha 30 napig megosztod a program szerint összeállított fényképes táplálkozási naplódat, akkor egy 35% kedvezményre jogosító termékvásárlási kupont küldünk ajándékba. 

Készen állsz egy fantasztikus, élményekkel teli nyárra?
Vágjunk bele, együtt!

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Timit a 06 70 882 2338-as telefonszámon vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem