Nyaralni készülünk!

Nyaralni készülünk!

Hamarosan jönnek a szabadságok, nyaralások időszakai, ideje készülni!

Vedd fel idén büszkén a nyári ruhát, a bikinit! Segítünk, hogy elérd az álomalakodat!
Állandó szakmai segítséggel, exkluzív tartalmakkal, ajándékokkal, egy motiváló, klassz csapattal várunk, akikkel közösen programozunk. 

Legyél a közösségünk tagja! Csatlakozz az exkluzív tartalmakért!
Az eseménysorozat fő színtere a programosok privát Facebook csoportja. Ha megvásároltad már valamelyik Alakorvoslás Programot, lépj be az "Alakorvoslás Program résztvevők" csoportba. Egy aktív, nagyon segítőkész közösség tagja lehetsz, akik egymást segítik. Átlendítenek a nehezebb napokon, együtt örülnek a sikerednek. Ráadásul extra tartalmakat, élettani tanácsokat, állandó szakmai segítséget is kapsz majd Dr. Farkas Kittitől.

Tornázz élőben Szalka Andival! 
Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzője heti 3 alkalommal tart fantasztikus online edzést a Fit-AND-I tagsággal rendelkezőknek. Nagy sikerű tornáit most az Alakorvoslás Programosok is élvezhetik, ugyanis két óráját nekünk is közvetíteni fogja. A jókedv, a mosoly, a professzionális gyakorlatok garantáltak!

Bővítsd receptáradat!
Ajándékreceptekkel is kedveskedünk a csoporttagoknak.

Mozogj velünk, fordítsd a képernyőidőd negyedét mozgásra!
Átlagosan napi 4-5 órát is a telefonunk képernyője előtt töltünk, miközben a "miért nem mozogsz?" kérdésre többnyire a kifogásunk az, hogy nincs rá időnk. Éppen ezért arra biztatunk, hogy fordítsd a képernyőidőd negyedét mozgásra.
 
Mit tegyél? Ellenőrizd a mobilodon a képernyőidőd, oszd el néggyel és ennyit minden nap mozogj valamit, amiben örömöd leled. Ebben is segítünk! Csatlakozz a "Nyomkodás helyett NYOMÁS" Facebook csoportunkhoz. Egész nyárra szuper feladatok, kihívások, heti rendszerességgel új tornavideók, tabatagyakorlatok várnak. Nem csak téged, hanem a család minden tagját, kicsiket és nagyokat egyaránt. 
 
Oszd meg fényképes táplálkozási naplódat – 35%-os kupont küldünk ajándékba
Motiváló és jó érzés, amikor van kinek megmutatni, „beszámolni” arról, hogy milyen jól haladsz a programmal. De bármikor kérdezhetsz is, ha elakadsz vagy egy kis bátorításra van szükséged.
Ha megosztod 30 napig a program szerint összeállított fényképes táplálkozási naplódat, akkor egy 35% kedvezményre jogosító termékvásárlási kupont küldünk ajándékba. Ezért is érdemes, illetve hidd el, óriási motivációt ad a mindennapokban ez a kis „beszámolás” nekünk.

Nemcsak egy sikeres fogyástörténetet kapsz, hanem sokkal többet! Jó társaságban, közös élményként, szenvedés nélkül fogod elérni azt, amire vágysz.

Induljon a közös programozás, hiszen itt a nyár!

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Timit a 06 70 882 2338-as telefonszámon vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem