Partnereket keresünk

Az Alakorvoslás Program Dr. Farkas Kitti által kidolgozott online, életmód és fogyókúrás program. 

 

Olyan prémium partnereket keresünk, akik foglalkoznak az egészséges életmóddal, test és az alak szépségével, de a táplálkozással nem, vagy csak korlátozottan és a szolgáltatásuk értékét, eredményességét szeretnék növelni azzal, hogy az Alakorvoslás Programot a szolgáltatásuk részeként, illetve bónuszként adják. 

Megállapodásunk értelmében a programot fizetési kötelezettség nélkül, ajándékként adhatják. Ha a programos terméket is vásárol, akkor abból plusz jutalékot is fizetünk partnerünknek. 

További információ, illetve egyeztetés Tanka Tímeánál a hello@alakorvoslas.hu email címen, illetve a 06 70 882 2338-as telefonszámon.

 

Az Alakorvoslás Programról

Az Alakorvoslás Programot Dr. Farkas Kitti aneszteziológus, intenzív terápias szakorvosként alapította amikor sorra találkozott a szakszerűtlen fogyókúrával kudarcot valló fogyni vágyókkal. Azt látta, hogy hiába a szándék, ha eleve kudarcra ítélt "csodamódszerekkel" és divatdiétákkal fogyókúráznak.

Ezt megelégelve szakorvosokkal és társszakemberekkel egy könnyen elérhető online szakmai programot dolgozott ki, amivel szakszerű segítséget kaphatnak azok akik fogyni szeretnének. Legyen szó pár kilóról, vagy az egészséget már veszélyeztető mértékű elhízásról.

Erről az útról és a programról az alábbi videóban beszél:

 Az Alakorvoslás Programnak két alap pillére van: 

  • Online program, benne az orvosok videói, amelyben elmondják a sikeres és tartós fogyás módszerét, valamint többezer recept egy jól használható receptkeresőben és rengeteg leforgatott tornavideó, edzésterv és további extra anyagok. Ez egyszeri díj (14990Ft) ellenében korlátlan ideig használható és nem jár termékvásárlási kötelezettséggel.
  • MedWay Diet termékek vásárlási lehetősége, amelyek a program saját termékei, csak itt kaphatók. A természetes borsóprotein alapú termékek segítenek elérni a program egyik különlegességét a preload hatást, amivel a diéta könnyen, éhségérzet nélkül végezhető és a zsírból fogyást támogatja. A diéta rendes ételek fogyasztásából áll, tehát rendes, ebédet és vacsorát lehet enni, de előtte 30 perccel érdemes elfogyasztani a MedWay Diet Shake-t, illetve szeleteket. 

 

További információk az Alakorvoslás Programról Dr. Farkas Kitti tolmácsolásában:

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése