Partnerorvosokat keresünk

 

Az Alakorvoslás Programot Dr. Farkas Kitti aneszteziológus, intenzív terápias szakorvosként alapította amikor sorra találkozott a túlsúly magas kockázatával és szövődményeivel a kórházi munkája során. Azt látta, hogy nem kapnak szakszerű segítséget a betegek és hiába a szándék, ha eleve kudarcra ítélt fogyókúrát kezdenek el. Sajnos az a tapasztalat, hogy az orvosi tanács ellenére többnyire nem mennek el dietetikushoz, ha el is mennek, a saját étrendtervezés, receptek kitalálása, számolgatás hamar elveszi a kedvüket és kikötnek valami fogyókúrás csodamódszernél. Ami tudjuk jól, hogy tartósan nem működik, és ez csak a kisebbik baj. Tele van a fogyókúra piac felkent szakértőkkel, a közösségi médiában a százezres követőbázisú diétás profilok között egy sem szakember. Ezt megelégelve szakorvosokkal és társszakemberekkel egy könnyen elérhető online szakmai programot dolgozott ki, amivel szakszerű segítséget kaphatnak azok akik fogyni szeretnének. Legyen szó pár kilóról, vagy az egészséget már veszélyeztető mértékű elhízásról.

Erről az útról és a programról az alábbi videóban beszél:

 

Dr. Bajnok Éva endokrinológus, diabetológus, obezitológus, belgyógyász az alábbi videóban mutatja be a praxistapasztalatait. Beszél arról, hogy milyen komoly segítséget ad a program a páciensnek és az orvosnak egyaránt, hogyan tud általa többet nyújtani a konzultáción és hatékonyabban segíteni a pácienst a gyógyulásban, egészségének javításában. 

A legtöbb krónikus betegség elsődleges, de mindenképpen kötelező terápiája az egészséges életmód, táplálkozás és mozgás. Most az orvosok nem csak felhívják erre a figyelmet, hanem szakszerű és kész megoldást adhatnak pácienseik kezébe.

Ehhez keresünk ajánló orvos partnereket, akik szeretnének többet tenni a túlsúlyos páciensekért és a "Fogyni kellene!" orvosi tanács helyett hatékony, szakszerű és azonnali megoldást adni a kezükbe.

Az Alakorvoslás Program egy online életmód program, amelyhez az orvos partnereink ingyenesen hozzáadhatják a páciensüket és így egy egyébként súlyos összegbe kerülő értékben komplex segítséget adhatnak nekik, amelynek része többek között a szakmai edukációs videók a fogyásról orvosoktól közérthetően, többszáz diétás recept, különböző erősségű torna videók. A programnak nem része és nem kötelező eleme, de tartozik hozzá egy természetes alapanyagokból álló borsófehérje alapú termékcsalád. Ha a páciens későbbiekben vásárol is ezekből a termékekből, akkor minden egyes vásárlás után jutalékot fizetünk az ajánló orvosnak. 

 

További információ és jelentkezés: hello@alakorvoslas.hu illetve a +36 70 882 2338

 

Tudjon meg még többet az Alakorvoslás Programról Dr. Farkas Kitti tolmácsolásában:

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése