Főoldal Rólunk

Rólunk

 

 

Aneszteziológus, és intenzív terápiás szakorvos vagyok. Legtöbb hetem egy 36 órás ügyeleti
műszakkal kezdem a Karcagi Kórházban, valamint Budapesten magánellátásban is dolgozom. Az Alakorvoslás Program kitalálója és alapító orvosa vagyok. Könnyen elérhető, szakszerű programmal segítek mindenkinek elérni azt az alakot, amit szeretne. Hatékonyan, szenvedés nélkül és tartós eredménnyel. 


Miről szól az Alakorvoslás Program?

A programot azért dolgoztam ki, mert az anesztezológia és intenzív terápiás orvosi munkám során azt tapasztaltam, nem kapnak valódi segtséget az emberek ahhoz, hogy jól fogyjanak és az eredményt meg is tudják őrizni. Helytelen módszerekkel, csodadiétákkal és termékekkel próbálkoznak, többnyire sikertelenül. 

Célom egy olyan szakmai program létrehozása volt, amelynek lényege megtanítani, hogyan érd el azt az alakot, amire vágysz és azt meg is tudd utána tartani. Mindezt úgy, hogy a fogyókúra ne legyen szenvedés, könnyen tartható, hatékony és élvezetes legyen. A fogyás pedig a zsírból történjen az izomzat megtartása mellett, így nem csak a mérleg mutat kevesebbet, de szép és fitt alakot érsz el. A program során elsajátítasz egy olyan új életvitelt, amellyen jobban érzed magad és utána is gond nélkül megőrzöd az új formád.

Hogyan működik? 

Vásárold meg a programot, ekkor hozzáférsz a program teljes anyagához. Részletes leírást és videós magyarázatot kapsz arról, mit kell tenned. Étrendeket, pontosan kiszámított értékekkel, receptekkel, edzéstervet is, valamint további extra anyagokat. Mindent, ami a program elkezdéséhez szükséges. (A program anyagok csak online, a honlapra való belépés után érhetőek el.)

A személyes profilodban egy komplett utánkövetési rendszert és személyes napló lehetőségét kapod meg. Itt tudod vezetni az eredményeid és írni, mikor, mit eszel és mozogsz. Az induló adatokat (súly, magasság, haskörfogat, anamnézis) az elején meg kell adnod, de utána, hogy itt vezeted-e az eredményeid, a naplód az szabadosn választható.

MedWay Diet termékek rendelése. A program termékei, amelyek segítenek abban, hogy tudd tartani a diétát. Mindezt természetes úton, hiszen természetes összetevőből állnak. A termékek a webshopból vásárolhatóak meg. 

Ha szeretnéd, kiegészítheted a programot plusz személyes orvosi konzultációval is, ahol testösszetétel mérést végzünk és teljesen egyénre szabjuk a programot, plusz állandó orvosi kontrollt és tanácsadást kaphatsz.

Vásárold meg a Programot és segítek elérni a célod: www.alakorvoslas.hu/csatlakozom 

Ki vagyok és miért hoztam létre ezt a programot?

Ha szeretnél bővebben megismerni, miért lettem orvos, miért és hogyan álmodtam meg az Alakorvoslás Programot, olvasd el a blogomon az Alakorvoslás-sztoriról szóló 3 részes sorozatot itt: Alakorvoslás sztori 1. rész

 

Még több alakorvoslás:

Alakorvoslás Blog: www.alakorvoslas.blog.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/medwaydiet/

Instagram: dr.farkaskitti

Kérdésed van, írj: hello@alakorvoslas.hu 

*Az eredmény egyénenként eltérhet, valamint nincs konkrét garancia.

 

Dr. Farkas Kitti
az Alakorvoslás program alapító orvosa
aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem