Rólunk

Rólunk

Dr. Farkas Kitti vagyok, aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos. Dolgozom állami kórházban is, magánklinikán is, illetve a MedWay Diet Kft. saját vállalkozásom, nem valami, ami mellé odaálltam mosolyogni.

A saját vállalkozás ötlete a műtétekre való felkészítések kapcsán, az aneszteziológia ambulancián kezdett motoszkálni a fejemben. A túlsúly ugyanis többszörös kockázatot jelent a páciensre nézve a műtét kimenetele és a gyógyulás szempontjából. Egyébként ez általánosan is igaz, minden betegség esetében. Ha a műtét halasztható, akkor a pácienst arra kérjük, hogy fogyjon le és utána végzik el rajta a műtétet.

Abban azonban nem kapnak ilyenkor segítséget az emberek, hogy jól fogyjanak és az eredményt meg is tudják őrizni. Helytelen módszerekkel, csodadiétákkal és termékekkel próbálkoznak, többnyire sikertelenül. Bosszantott, hogy mennyire félrevezetik az embereket és mennyi kárt okoznak nekik a fogyókúrás piac szereplői. Rengeteg fogyókúrás kudarc történetét hallottam, és a közös mindegyikben a helytelen módszer volt, amivel őszintén szólva csoda lett volna, ha sikerül. Elkezdtem a „le kellene fogyni” orvosi javaslat mellett abban is segíteni, hogyan tegye ezt. Majd ott találtam magam, hogy egyre több irányból kezdenek hozzám fordulni emberek, hogy nekik is segítsek. 

A kórházi, klinikai munkám, a hosszú ügyeletek mellett hárman alapítottuk meg a saját cégünket, a MedWay Diet Kft-t. Első körben azért, hogy széles körben elérhető szakmai segítséget nyújtsunk a fogyni vágyók számára. Így jött létre az Alakorvoslás Program 2017-ben, amellyel azóta már rengeteg embernek segítettünk a sok fogyókúrás kudarc után megtalálni azt az utat, amely a sikeres fogyásukhoz vezet. Könnyen, online elérhető, szakszerű módszert nyújtunk, amivel elérhetik a céljukat. 

Fontos kiemelnem, hogy nem a műtő és az intenzív osztály helyett, hanem mellett csinálom a mai napig is a vállalkozást. Úgy éreztem ezzel jobb orvos leszek, aki többet tud tenni az emberek egészségéért és boldogságáért. Ezzel pedig nem vagyok egyedül, hiszen számos orvos csatlakozott már a csapathoz és szeretne még többet tenni az emberek egészségéért.

Vállalkozásunk célja, hogy a fogyás, életmódváltás, egészséges táplálkozás témakörében szakértők, orvosok hiteles információkkal segítsék az embereket. Fogyást szakemberektől, ez a koncepciónk, amely szemben áll a csodamódszerek, csodabogyók  ígéretével és a rendes ételek fogyasztását hirdeti.

Mindezt úgy, hogy szeretnénk orvos és dietetikai csapatommal általános élettani ismeretek átadásával, edukációval értéket is nyújtani az embereknek. Hiszünk abban, hogy sokkal tudatosabban tudnak az emberek a testükre figyelni, ha tudják, mi zajlik bennük.

Miről szól az Alakorvoslás Program?

Célom egy olyan szakmai program létrehozása volt, amelynek lényege megtanítani, hogyan érd el azt az alakot, amire vágysz és azt meg is tudd utána tartani. Mindezt úgy, hogy a fogyókúra ne legyen szenvedés, könnyen tartható, hatékony és élvezetes legyen. A fogyás pedig a zsírból történjen az izomzat megtartása mellett, így nem csak a mérleg mutat kevesebbet, de szép és fitt alakot érhetsz el. A program során elsajátítasz egy olyan új életvitelt, amellyen jobban érzed magad és utána is gond nélkül megőrzöd az új formád. 

 

Még több alakorvoslás:

Alakorvoslás Blog: www.alakorvoslas.blog.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/medwaydiet/

Instagram: dr.farkaskitti

Kérdésed van, írj: hello@alakorvoslas.hu 

*Az eredmény egyénenként eltérhet, valamint nincs konkrét garancia.

 

Dr. Farkas Kitti
az Alakorvoslás program alapító orvosa
aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem