Főoldal Szeptemberben is Közösen programozunk!

Szeptemberben is Közösen programozunk!

Aloldal banner_37

Szeptemberben is „Közösen programozunk”, a hónap tematikája most: Életmódot váltunk!

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és bíztatnak a nehezebb napokon? Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz és még sok ajándékot is?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „Közösen programozunk”, amely minden hónapban más-más tematikával megy a programosok privát Facebook csoportjában.

A sorozatunk legújabb része, az Életmódot váltunk!

Lépj be a programosok privát csoportjába, és kövesd figyelemmel, vagy legyél aktív tag, ahogy szeretnéd.

Indulás: szeptember 1.

Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

Mivel várunk szeptemberben?

Új Életmód Kihívás

Írd meg hó elején, hogy milyen változásokat szeretnél elérni a hónap során. Több mozgás, fogyás, egészségesebb táplálkozás? Bármi is legyen a célod, segítünk!

Mondd el a csoportban, és mi leszünk a legnagyobb támogatód, szurkolód.

Menet közben, vagy a hó végén mondd el, hogyan sikerült. Ha megírod az életmódváltásod történetét a blogra, ajándék terméket küldünk Neked!ajándék

Most is lesz, ne izguljatok! A program 3 szakaszában lévő recepteket közül a legnépszerűbbeket átszámoljuk másik szakaszra, így kedvenceiteket tudjátok vinni a fogyás 3 szakaszán végig. Plusz új receptekkel is kedveskedünk Nektek! 

tornázz bónusz

Az Alakorvoslás Program vadonatúj programjához, az Új Életmód Program+Coachinghoz ebben a hónapban ajándék előfizetést kaphatsz Szalka Andi privát Live edzéseihez, a prémium tagságú csoportjában. Heti 3 élő edzést csinálhatsz pluszban végig Andival, aki mosolyogva, szuper hangulatban fog neked garantáltan szuperhatékony extra tornákat adni.

 

mentor

Judit és Melinda vállalta, hogy 30 napon keresztül minden nap megosztja a privát csoportban, hogy mit ettek, hogyan haladnak.

Csatlakozz hozzájuk! Ha te is megosztod a 30 napos fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra. Ezért is érdemes, illetve hidd el, óriási motivációt ad a mindennapokban ez a kis „beszámolás” nekünk.

Remélem, velünk tartasz! Gyere, várunk és együtt menni fog!

Többet is fogsz kapni, mint a sikeres fogyásod történetét!

A biztos módszer a kezedben van, amivel most jó társaságban, közös élményként fogod elérni azt, amire vágysz.

Induljon hát a közös programozás! 

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem