Termékeink

Termékeink

Mit tudnak a MedWay Diet termékek, milyen természetes hatásmechanizmust lehet elérni velük és miben tudnak téged támogatni a diéta alatt? 

Segítenek téged abban, hogy tartani tudd a diétád, hatékonyabb legyen és könnyű, élvezetes legyen az út, amíg eléred azt az alakot, amire mindig is vágytál.

Mitől olyan különlegesek ezek a termékek?

  • Természetes. A termékek tartalmazzák az NGCTM (Nutritional Glycemic Controll) formulát,egy természetes mix, amit svéd kutatócsoport fedezett fel. Fő alkotóelemei, borsófehérjéből, tojásporból, tejsavó fehérjéből, almából, csipkebogyóból és a cukorrépa rostjából áll. 
  • Nem étkezést helyettesít. Mellette rendes ételeket lehet enni a diéta szerint.
  • Finomak! Természetes ízét a programosok visszajelzése szerint nem lehet megunni.
  • Egyes termékek természetes rost (glükomannán) tartalmuknak köszönhetően eltelítik a gyomrot, ezáltal tovább csökkentik az éhségérzetet.

Minden programban ugyanazt a termékcsaládot használjuk. A különbség abban van, hogy milyen diétát teszünk mellé, illetve a termékek fogyasztását hogyan javasoljuk.

A diétát tehát minden egyes programban az adott célhoz dolgozzuk ki, és teszünk javaslatot arra, hogyan tedd hozzá a termék fogyasztását. Éppen ezért nem lehet megvásárolni a termékeinket másképp, csak a programokkal együtt, mert így együtt adják meg számodra azt, hogy elérd a célod.

Hogyan hat?

A termékekkel elérünk egy preload hatást, amely azt jelenti, hogy az étkezést megelőzően már előre elindítja az anyagcserét szabályozó inzulin termelődését, mire eszel, készen várja a tápanyagokat, és nem engedi olyan magasra emelkedni a vércukrot, mint ha nem fogyasztanád. Erről bővebben dr. Farkas Kitti az alábbi videóban beszél.

Miért hasznos a vércukorgörbe lapítása? Mert a fel-le ugráló vércukorszint, éhséget, falási rohamokat, édesség iránti vágyat, koncentrációzavart, fáradtságot, levertséget, erőtlenséget okoz, és a bevitt táplálék zsírban raktározását támogatja. 

Így néz ki a vércukorszint alakulása a preload hatással és nélküle.

 

 

Hogyan használd a terméket?

  • Reggelire a MedWay Diet Shake 2,5 dl 1,5%-os tejjel, vagy 4 dl kókusz/mandulatejjel, vagy natúr joghurttal. Helyette fogyaszthatod a protein szeletet.
  • Ebéd és vacsora előtt 30 perccel pedig a Shake-t fogyaszd vízzel, vagy helyette az alacsony kalóriás szeletet lehet enni. Utána eszed a rendes ebéded és vacsorád a diétád szerint, amelyet a programodban találsz (Speed, Easy, vagy New Life szakasz szerint.)

 

Készen állsz a változásra?

Vásárold meg az Alakorvoslás Programot itt: Programvásárlás. 

A termékeket megvásárolhatod a webshopban: Webáruház

 

Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, akkor írj a hello@alakorvoslas.hu címre és megválaszoljuk neked.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése