Nálam járt a Mikulás és arra kért, hogy nyújtsam át Neked az ajándékát. A mai napon minden protein szelet 40% kedvezménnyel vásárolható meg a TELAPO kuponkóddal. Az akció december 6. éjfélig tart, csak az áfonyás, almás-fahéjas és banános-csokis MedWay Diet protein szeletek szóló és dobozos kivitelezéseire vonatkozik és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Kuponkód: TELAPO

Időszakos böjt program

Kérem a programot
2
Alakorvoslás módszer

Alakorvoslás módszer

Az Alakorvoslás Program egy 7 pontos keretrendszerből áll, amit be kell tartanod, ez szükséges a fogyáshoz. De azon belül szabadságod van, hogy milyen gyorsan és hogyan szeretnél haladni. a programnak három szakasza van: a Speed az első, amely átállítja a tested hízásról fogyásra és intenzív fogyást eredményez. Majd az Easy szakasz, amely a fogyási célod eléréséig tart, végül a súlymegtartó New Life szakasszal zárjuk a programot, amivel megtanulod megtartani az elért eredményt. Mindezt részletesen bemutatja Dr. Farkas Kitti az alábbi videókban és anyagokban. Kattints ide.

3
Időszakos böjtök: az 5:2-es, a 16:8-as és az alternáló

Időszakos böjtök: az 5:2-es, a 16:8-as és az alternáló

A programban három lehetséges forgatókönyvet dolgoztunk ki, amelyet itt részletesen bemutat Dr. Farkas Kitti.

    • Az 5:2-es forgatókönyvet, 
    • A 16:8-as forgatókönyvet és
    • az alternáló forgatókönyvet.

Ismerd meg ezeket a videókban és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik. Kattints ide.

4
Étrend

Étrend

Az Alakorvoslás Programban a diétát úgy készítettük el, hogy mindenki számára könnyű, elérhető, élhető legyen. Ne az életes alkalmazkodjon a diétádhoz, hanem fordítva! A diéta alkalmazkodjon az életedhez. A főzős és toGO recepteket a "Receptek" menüpontban találod. Innen tudod letölteni az egyszerű étrendeket, amelyek sima táblázatok, amiből könnyedén össze tudod szabadon válogatni, mit eszel. Soha ilyen könnyű nem volt diétázni! Kattints ide.

 

5
Sport

Sport

Mozogj heti minimum 150 percet, segít tartani a diétád, hatékonyabb lesz és az alakod is formálja, valamint így az egészségedért és a jó közérzetedért is sokat teszel. A mozgás előnyeit mutatja be neked Dr. Farkas Kitti, majd Dr. Czirbesz Kata arról beszél, mikor kell bevinned plusz étkezést, ha szeretnéd, hogy legyen erőd a mozgáshoz, de az eredményét ne nullázd le. Természetesen abban is segítünk a letölthető anyagokban, hogy mikor, mit egyél. Kattints ide.

6
Mindent a böjtölésről

Mindent a böjtölésről

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése