Karácsonyi Program Mautner Zsófival

Kérem a programot
2
Alakorvoslás módszer

Alakorvoslás módszer

Az Alakorvoslás Program egy 7 pontos keretrendszerből áll, amit be kell tartanod, ez szükséges a fogyáshoz. De azon belül szabadságod van, hogy milyen gyorsan és hogyan szeretnél haladni. a programnak három szakasza van: a Speed az első, amely átállítja a tested hízásról fogyásra és intenzív fogyást eredményez. Majd az Easy szakasz, amely a fogyási célod eléréséig tart, végül a súlymegtartó New Life szakasszal zárjuk a programot, amivel megtanulod megtartani az elért eredményt. Mindezt részletesen bemutatja Dr. Farkas Kitti az alábbi videókban és anyagokban. Kattints ide.

3
Karácsony előtti déta

Karácsony előtti déta

Gyakran kérdezik tőlem, hogy megéri-e az ünnepek előtt diétázni. A válaszom, hogy igen, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogyan érkezünk meg az ünnepi asztalhoz.
Az ünnepek előtti időszakban, ha van túlsúlyunk, akkor érdemes egy intenzívebb fogyókúrát tartanunk, ez a programban a Speed szakasznak felel meg. Attól függ, mennyi időnk van rá, de egy 2 hetes szakasz is nagyon sokat segíthet. Ha nincs túlsúlyunk, akkor az Easy szakasz szerint érdemes egy kicsit nekünk is diétázni, hogy a karácsonyi lakoma ne terhelje meg úgy a testünket.
A főzős és toGO recepteket a "Receptek" menüpontban találod. Innen tudod letölteni az egyszerű étrendeket, amelyek sima táblázatok, amiből könnyedén össze tudod szabadon válogatni, mit eszel. Soha ilyen könnyű nem volt diétázni! Kattints ide.

 

4
Karácsonyi étrend, menüsor

Karácsonyi étrend, menüsor

Karácsonykor nem kell számolgatni a kalóriákat: ehetünk többet, de érdemes inkább tudatos kilengést tervezni, nem pedig bedobni a gyeplőt és ész nélkül összezabálni mindent azzal a felkiáltással, hogy majd januártól fogyózom. Ne felejtsd, hgy a kulcs a "tudatos kilengés" és nem a mértéktelen zabálás. Ehhez adunk tuti tippeket, karácsonyi recepteket, hagyományos és reform menüsorokat.
Mautner Zsófi pedig az egyik kedvenc receptjét osztja meg velünk, amelyet közösen el is készítettünk.
A két ünnep közötti időszakra pedig a receptkeresőben található Easy vagy New Life recepteket ajánljuk.
Kattints ide.

6
2024! Új év, új alak, új életmód!

2024! Új év, új alak, új életmód!

Boldog Új Évet!

Mit kívánsz 2024-re? 

Biztos vagyok benne, hogy sokan szeretnének fitt, csinos külsőt is és elérni azt az alakot, amire mindig is vágytak, amiben jól érezték magukat. Ha ez rád is igaz, akkor itt vagyunk neked. Egy ünnepi túlevés után, illetve egy fogyókúra elején a legjobb, ha Speed szakasszal "beletaposunk a fékbe" és megállítjuk a testünk gyarapodását és intenzív fogyásra kapcsoljuk. Ehhez találsz recepteket a receptkeresőnkben, a karácsony előtti diéta menüpontban pedig az egyszerűsített étrendünket is le tudod tölteni.

Ha szeretnél több receptet, tartalmat, akkor ajánljuk bármelyik súlycsökkentő, állandó programunkat.

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése