Sport program

Kérem a programot
1
Ismerd meg a szakértői csapatodat

Ismerd meg a szakértői csapatodat

Fantasztikus szakértői csapatot szerveztünk neked össze, akik a maguk területén professzionális szakemberek. Felkértük őket, hogy mondják el a legfontosabb információkat a szakterületükről. Így helyes, szakszerűen kialakított szemlélettel indulhatsz el, vagy haladhatsz tovább a sportos életvitel útján. Ismerd meg az alábbi videókból a szakértői csapatod több tagját. Kattints ide. 

 

2
Sport program

Sport program

Az, hogy ebben a programban találkozunk azt jelenti, hogy te életvitelszerűen heti minimum 6 órát intenzíven sportolsz és szeretnéd, hogy ez jobban érvényesüljön az alakodon. Nagyon örülünk, hogy mi lehetünk a te szakértői csapatod. Segítünk még tudatosabban és sikeresebben összehangolni a mozgást és a táplálkozást. Erről szól a program, ismerd meg Dr. Farkas Kitti videójából hogyan épül fel, majd kezdjük is el. Kattints ide.

3
Útmutató

Útmutató

Szakszerű kezdőlépést, egy sziklaszilárd alapot kapsz tőlünk, amellyel bármerre viszi is a sportutad, jól tudsz majd építkezni.

Rövid útmutatóval mutatjuk be azt, hogy miről szól az Alakorvoslás Sport program, mit kell tenned és hogyan működik. Nézd meg Dr. Farkas Kitti tolmácsolásában a legfontosabb tudnivalókat. Kattints ide.

4
Általános Alakorvoslás Program

Általános Alakorvoslás Program

Az Alakorvoslás Program egy 7 pontos keretrendszerből áll és a Speed, Easy, New Life szakaszokból. Ez az az alap, amire épül ez a speciális Sport program is. Ha nem ismered még az Alakorvoslás általános koncepcióját, akkor nézd meg ezeket is. De fontos itt is elmondnai, hogy a Sport programot átalakítottuk és más formában ajánljuk végezni: az egyes szakaszokat a napi edzésed intenzitásához fogjuk majd igazítani. Kattints ide.

5
Diéta és táplálkozás

Diéta és táplálkozás

Neked, aki rendszeresen, életvitelszerűen heti minimum 6 óra intenzív edzésed van, több energiára és más összetételre van szükséged, még így is, hogy a fogyás a cél. Neked tehát másképp kell diétáznod.

Ezért ebben a programban a Speed Plus, Easy Plus és New Life Plus szakaszokkal építettük fel a diétádat, amelyek az általános program logikáját követik, csak más az összetétel.

Az edzések intenzitásához kell igazítanod az aznapi kalória-és tápanyag összetételed.

  • Pihenőnapokon a Speed Plus szerint étkezz.
  • Alacsony intenzitású edzésnapokon az Easy Plus szakasz szerint.
  • Magas intenzitású edzésnél pedig a New Life Plus szerint.

Ha elérted azt a súlyt, amit szerettél volna, nem akarsz tovább fogyni, akkor pedig minden egyes napodon a New Life Plus szerint étkezz. Kattints ide.

6
Orvosi tanácsok Dr. Bajnok Éva endokrinológus, belgyógyásztól

Orvosi tanácsok Dr. Bajnok Éva endokrinológus, belgyógyásztól

Dr. Bajnok Éva belgyógyász, endokrinológus, diabetológus, obezitológus, MES (Medical Exercise Specialist) képző orvos az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában, maga is amatőr sportoló. Ennél a fejezetnél abban segít, hogy célzott tanácsokat ad intenzív sportolóknak. A sport egészséges, de nem maga az egészség, ezzel jó tisztában lenni. Nézzétek meg a videókat, hogy birtokában legyetek a legfontosabb alapinformációknak és ajánlott vizsgálatoknak. Kattints ide.

7
Orvosi tanácsok Dr. Frész Tamás kardiológustól

Orvosi tanácsok Dr. Frész Tamás kardiológustól

Intenzív sport esetén erőteljesen terheljük a szív-és érrendszerünket, amely miatt számos kardiológiai kérdés merülhet fel. Dr. Frész Tamás kardiológus nagyon közérthetően elmondja a legfontosabb alapinformációkat, amelyeket jó tudni és tenni. Nézd meg a videókat és alkalmazd az egészséged és a sportteljesítményed biztonsága érdekében. Kattints ide.

8
Bónusz: Góg Anikó Eddz okosabban! elméleti tréning

Bónusz: Góg Anikó Eddz okosabban! elméleti tréning

Góg Anikó személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára, ACE Health Coach, Medical Exercise Specialist. Mellette a BISA - otthon végezhető edzés videótárral széleskörben elérhető edzéseket nyújt. Felkértük, hogy kifejezetten ebbe a programba segítsen olyan edzéselméleti alapok megismerésében, amelyek szükségesek ahhoz, hogy valaki tudatosan, megfelelő információk birtokában alakítson ki sportos életvitelt. 

A 10 részes elméleti tréning megadja azt az alapot, amelyre sikeresen tudsz építkezni. Az elméleti tréninghez tartozó 5 mozgásanyagot a program Edzéstárában találod. Kattints ide.

 

9
Bónusz: A sportfrissítésről Kindl Gábortól

Bónusz: A sportfrissítésről Kindl Gábortól

Mikor kell frissíteni? Mivel kell frissíteni? Mi a frissítés? Energiabevitel, hidratáció, milyen sorrendben? Ezekre az alapkérdésekre válaszol Kindl Gábor sportfrissítési szakember. Segít megérteni az alul és túlfrissítés okait és következményeit, végül gyakorlati tanácsokat ad a jó frissítési szemlélet kialakításához. Kattints ide.

10
Bónusz: Marik Balázs a teljesítménydiagnosztikáról

Bónusz: Marik Balázs a teljesítménydiagnosztikáról

Marik Balázs atlétaként kezdte hosszú pályafutását. Többszörös felnőtt és korosztályos válogatott volt, nyert felnőtt és korosztályos magyar bajnokságot. A távolugrás volt az erőssége. A 784 centiméteres egyéni csúcsa kiemelkedő volt, ez is lett amatőr sportcsapatának neve. Majd éles fordulattal a triatlon, azon belül is az Ironman táv mellett kötött ki. 17-szörös Vasember - 10:17 órás legjobb eredménnyel. Foglalkozik az Ironman táv szerelmeseitől kezdve a kezdő, a futással, vagy kerékpározással még csak most ismerkedőkig bezárólag. A pulzus, és watt alapú edzéstervezés mellett spinning órákat is tart. 

Nézd meg videóit, amiben a teljesítménydiagnosztikáról és az edzéstervezésről beszél. Ha pedig szeretnéd, hogy segítsen neked, keresd meg a Facebook-on a B784 Team-et.

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése