Főoldal Summer Program

summer_program

Ebben a szezonális programban abban segítünk, hogy a lehető legjobb formádban érkezzen el a várva várt szabadság időszaka, tehát egy nyaralás előtti fomábahozó diétát állítottunk össze az Alakorvoslás Program módszere szerint. 

Majd tippeket, tanácsokat hallhatsz arról, hogyan érdemes a tudatos kilengés jegyében élvezni a finom falatokat. Magyar és külföldi menüvel, ételkülönlegeségekkel is készültünk. 

A nyaralás utáni időszakra pedig biztatunk arra, hogy folytasd a programot valamelyik Alakorvoslás Programmal, egészen a célodig. 

Induljon a nyaralásra készülődés az alakunkkal is!


Mit tartalmaz a Summer Program?

I. Nyaralás előtti fogyókúra

A nyaralás előtti időszakban, ha van túlsúlyunk, akkor érdemes egy intenzívebb fogyókúrát tartanunk, ez a programban a Speed szakasznak felel meg. Attól függ, mennyi időnk van rá, de egy 2 hetes szakasz is nagyon sokat segíthet.

Ha nincs túlsúlyunk, vagy csak egy könnyedebb diétát szeretnénk, akkor az Easy szakasz szerint érdemes egy kicsit diétázni, hogy a nyaralás alatti tudatos kilengés ne terhelje meg úgy a testünket.

Találsz a programban 2 hetes Speed és 2 hetes Easy szakaszra elegendő receptet, a célodnak megfelelően válaszd ki, hogy melyikkel készülsz a nyaralásra.

 

II. Tudatos kilengés

Nyaralás alatt szabad, sőt kötelező kicsit elengedni magunkat, a táplálkozásban is. Ez a kis kilengés jót tesz a testünknek, lelkünknek is, mindenképpen élvezzük a nyaralást és a finom falatokat.

De hogyan érdemes tervezni a nyaralás alatti étkezést, hogy azért ne legyünk rosszul, ne szedjünk túl sokat fel, de minden nagyon finom legyen? Ehhez adok tippeket és konkrét menüjavaslatokat.

 

 III. Mozgás

Szalka Andi professzionális otthoni tornái közül hármat osztunk meg a programban, amelyek végigkövethető tornák, így tudsz a szabadság ideje alatt is tornázni és egy kis extra mozgással kompenzálni a többlet kalóriabevitelt.

 

IV. Nyaralás után

Segítek visszaállítani az egyensúlyt, rendezni az anyagcserét és leadni az esetleg felkúszott kilókat.
Ehhez szintén találsz a felhasználó fiókodban 2 hetes Speed és 2 hetes Easy szakaszra elegendő receptet.

A szezonális program 2021. szeptember 15-ig érhető el, ezt követően archiváljuk és nem lehet hozzáférni, mivel már nem lesz aktuális.

 

Vásárold meg, most az egyszeri 4990 Ft helyett 50% kedvezménnyel a PR50 kuponkóddal!


Megvásárolom a programot

További programjaink

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem