Várandósság előtti Program

Kérem a programot
1
Útmutató

Útmutató

Rövid útmutatóval mutatjuk be azt, hogy miről szól ez a program, mit kell tenned és hogyan működik. Nézd meg Dr. Farkas Kitti tolmácsolásában a legfontosabb tudnivalókat és mindent tudni fogsz arról, hogyan végezd a programot! Kattints ide.

2
Alakorvoslás módszer

Alakorvoslás módszer

A várandósság előtti program étrendjét az Alakorvoslás Program szakaszai szerint építettük fel. 
Az Alakorvoslás Program egy 7 pontos keretrendszerből áll, amit be kell tartanod, ez szükséges a fogyáshoz. De azon belül szabadságod van, hogy milyen gyorsan és hogyan szeretnél haladni. A programnak három szakasza van: a Speed az első, amely átállítja a tested hízásról fogyásra és intenzív fogyást eredményez. Majd az Easy szakasz, amely a fogyási célod eléréséig tart, végül a súlymegtartó New Life szakasszal zárjuk a programot, amivel megtanulod megtartani az elért eredményt. Mindezt részletesen bemutatja Dr. Farkas Kitti az alábbi videókban és anyagokban. Kattints ide.

3
Diéta, ha nincs túlsúlyod

Diéta, ha nincs túlsúlyod

Itt a diétás terved, ha nincs túlsúlyod, de szeretnél tudatos, egészséges táplálkozással tenni azért, hogy vitaminokkal, tápanyagokkal, rosttal, energiával és minden jóval feltöltött, energikus tested legyen, amelyben fejlődni fog a kisbabád 9 hónapon keresztül.
Ne az életed alkalmazkodjon a diétádhoz, hanem fordítva! A diéta alkalmazkodjon az életedhez. A főzős és toGO recepteket a "Receptek" menüpontban találod. Innen tudod letölteni az egyszerű étrendeket, amelyek sima táblázatok, amiből könnyedén össze tudod szabadon válogatni, mit eszel. Kattints ide.

4
Diéta, ha van túlsúlyod

Diéta, ha van túlsúlyod

Ha túlsúlyod van, akkor a célunk a diétával az, hogy azt leadd, illetve mérsékeld. A legfontosabb az, hogy a fogyásod kiegyensúlyozottan, optimális ütemben haladjon, a szervezeted megkapjon minden jót, amire szüksége van és közben egészséges tartományba kerüljön a testsúlyod. Ezt a diétát úgy, készítettük el, hogy könnyű, elérhető, élhető legyen. Ne az életed alkalmazkodjon a diétádhoz, hanem fordítva! A diéta alkalmazkodjon az életedhez. A főzős és toGO recepteket a "Receptek" menüpontban találod. Innen tudod letölteni az egyszerű étrendeket, amelyek sima táblázatok, amiből könnyedén össze tudod szabadon válogatni, mit eszel. Soha ilyen könnyű nem volt diétázni! Kattints ide.

5
Sport

Sport

Mozogj heti minimum 150 percet, segít tartani a diétád, hatékonyabb lesz és az alakod is formálja, valamint így az egészségedért és a jó közérzetedért is sokat teszel. A mozgás előnyeit mutatja be neked Dr. Farkas Kitti, majd Dr. Czirbesz Kata arról beszél, mikor kell bevinned plusz étkezést, ha szeretnéd, hogy legyen erőd a mozgáshoz, de az eredményét ne nullázd le. Természetesen abban is segítünk a letölthető anyagokban, hogy mikor, mit egyél. Kattints ide.

7
Bónusz: Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász a kismama testsúlyának fontosságáról

Bónusz: Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász a kismama testsúlyának fontosságáról

Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász, auditált magzati ultrahang specialista ezekben a videókban arról beszél, hogy miért fontos a testsúly az édesanya, a baba és a várandósság szempontjából. Célunk ezekkel a videókkal, hogy bemutassuk a túlsúly és az egészséges várandósság közötti szoros kapcsolatot, felhívjuk a figyelmet a veszélyekre. Egyben szeretnénk megerősíteni az elhatározásod, hogy milyen elképesztően fontos az, hogy itt vagy és tudatosan készülsz a várandósságodra, ezzel a legjobbat adod a gyermeked számára. Kattints ide.

 

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése