Közösen programozunk márciusban!

Közösen programozunk márciusban!

Gyere, tarts velünk! A hónap tematikája a böjtölés lesz.

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és bíztatnak a nehezebb napokon?
Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz Dr. Farkas Kittitől, akitől kérdezhetsz, visszajelzést kaphatsz? Plusz ajándék, exkluzív tartalmakat?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „Közösen programozunk”, amely a programosok privát Facebook csoportjában zajlik, részt vehetsz benne aktívan, vagy csak csendes megfigyelőként. A csoporthoz az egyik Alakorvoslás Program megvásárlása szükséges.
Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

 

Mivel várunk márciusban?

 

Böjt Program - kedvezménnyel


Új programunk a húsvét előtti szakszerű böjtölésben segít. A böjtnek számos pozitív élettani hatása van, azok számára, akik fogyni szeretnének, de azok számára is, akik nem, csak szeretnék a böjt testi tisztító és sejtmegújító hatását élvezni. Ennek folyamatán vezet végig a program és a Facebook csoportban is ezen a folyamaton haladunk most végig. Gyere, tarts velünk. Böjtölj csak a kiemelt
napokon, azaz minden pénteken, vagy csatlakozz be az egész folyamatba és csináld húsvétig. Rugalmasan alakíthatod a célodnak megfelelően. Húsvéti Böjt Programot, ha még nem vetted meg, akkor egész hónapban 50% kedvezménnyel, egyszeri 2495 Ft-ért veheted meg.

Használd a következő kuponkódot: CSOP50

További infó és a program megvásárlása itt: https://alakorvoslas.hu/program/husveti-bojt-program

 

Húsmentes receptek ajándékba


A böjtnek megfelelően húsmentes ajándék receptekkel fogunk kedveskedni nektek, amellyel feldobhatjátok a böjti étrendeteket. Pontosan kiszámolt mennyiséggel, recepttel várunk több alkalommal a hónap során.
Egyetek rendes kajákat a böjt alatt is!

 

LIVE torna Szalka Andival


Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzőjének tornáit most az otthonodba varázsoljuk. Andi heti 3 alkalommal tart a Fit-AND-I tagsággal rendelkezőknek élő professzionális otthoni edzést.

https://szalkaandi.hu/tagsag/

A nagy sikerű edzéseit most az Alakorvoslás Programosok is élvezhetik, mivel két pénteki óráját nekünk is közvetíteni fogja.
Időpontja: március 5. (péntek) és 19. (péntek) 17:00

 

Főzünk is, amit szeretnétek!


Dr. Farkas Kitti és Szalka Andi főzni is fog, amelyről szuper főzős videót készítünk. A finom étel elkészítése közben jót beszélgetnek arról, hogyan jó enni és mozogni az álomalak elérésre érdekében.
Mit fogunk főzni? Amit szeretnétek! Szavazni fogtok a csoportban a 3 féle menü közül, melyiket főzzük meg.

 

Oszd meg a fényképes táplálkozási naplódat – 35%-os kuponnal jutalmazunk


Oszd meg minden nap, ahogy a program szerint eszel. Visszajelzést kapsz Dr. Farkas Kittitől, a csoport tagjaitól, plusz neked is óriási motivációt ad majd ez a kis „beszámolás” nekünk. Rengetegen tesznek így már most is a csoportban és hidd el, elképesztő jó nézni, és akik megosztják azt mondják, hogy nekik ez egy erős motiváció a mindennapokban.
Ha megosztod 30 napig a fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, ami a program szerint állt össze, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra.

Plusz egyedi, exkluzív tartalmakkal várunk, csak itt a csoportban, gyere tarts velünk.


A módszer a kezedben van, a támogató közösség és az állandó, elérhető, közvetlen szakmai segítség itt van, segítünk elérni a célod.
Többet is fogsz kapni, mint a sikeres fogyásod történetét!


Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem