Főoldal Októberben is Közösen Programozunk!

Októberben is Közösen Programozunk!

Aloldal banner_38

Októberben is „Közösen programozunk”, a hónap tematikája: Új Életmód+Coaching!

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodat egy klassz csapattal együtt érnéd el? Olyan csapattal, akik aktívan segítik egymást, visszajeleznek neked, veled örülnek a sikerednek, és bíztatnak a nehezebb napokon? Mindezt úgy, hogy közben állandó szakmai segítséget kapsz és még sok ajándékot is?

Jól hangzik, igaz?

Erről szól a „Közösen programozunk”, amely minden hónapban más-más tematikával megy a programosok privát Facebook csoportjában.

A sorozatunk legújabb része: Életmódot váltunk!

Lépj be a programosok privát csoportjába, és kövesd figyelemmel, vagy legyél aktív tag, ahogy szeretnéd.

Indulás: október 1.

Menet közben is bármikor be lehet csatlakozni és mindenki a saját céljának megfelelő szakaszt csinálja (Speed, Easy, vagy NewLife).

Mivel várunk októberben?

50%

Egyszeri 4950 Ft-ért vásárolhatod meg a fantasztikus új programunkat. Egyedülálló párosítás, két orvos egyszerre segít neked abban, hogy a sikerüljön elérned azt az alakot, amire vágysz.

Dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás Program alapító orvosának segítségével megtudod azt, mit kell tenned azért, hogy elérd a célod. Dr. Demeter Anna online súly coaching tréninget tart neked, ami abban segít, hogy legyen elszántságod, kitartásod az úton. A tréning napi oktatóvideókból, meditációkból és egy önismereti munkafüzetben dolgozásból áll.

Test és lélek egyszerre, egy programban. Orvosoktól, akik egy komplex, online programban átadják neked mindazt, amivel sikeresen eléred a célod.

Ismerd meg a programot itt és kezdd el most ezen a hihetetlen áron:

https://alakorvoslas.hu/program/uj-eletmod-program-coachingajándék

A nagy sikerű recept ajándékozást folytatjuk ebben a hónapban is. Minden nap kaptok egy fantasztikus receptet a csoportban. Pontosan kiszámolt értékekkel, elkészítéssel és garantált nyálcsorgatással.
Egyetek rendes kajákat!

 

ajándék edzés

Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzőjének tornáit most az otthonodba varázsoljuk. Andi heti 3 alkalommal tart a Fit-AND-I tagsággal rendelkezőknek élő professzionális otthoni edzést.

https://szalkaandi.hu/tagsag/

A nagy sikerű edzéseit most az Alakorvoslás Programosok is élvezhetik, mivel tart nekünk is egy edzést a csoportban. Figyeld az időpontot a csoportban és tarts velünk egy fergeteges otthoni élő edzésen.

 

mentor

Két mentor vállalta, hogy 30 napon keresztül minden nap megosztja a privát csoportban, hogy mit ettek, hogyan haladnak.

Csatlakozz hozzájuk!
Ha te is megosztod a 30 napos fényképes táplálkozási naplódat a csoportban, akkor egy 35%-os kedvezményes kupont kapsz egyszeri vásárlásra. Ezért is érdemes, illetve hidd el, óriási motivációt ad a mindennapokban ez a kis „beszámolás” nekünk.

Remélem, velünk tartasz! Gyere, várunk és együtt menni fog!

Többet is fogsz kapni, mint a sikeres fogyásod történetét!

A biztos módszer a kezedben van, amivel most jó társaságban, közös élményként fogod elérni azt, amire vágysz.

Induljon hát a közös programozás! 

Bármilyen kérdésed van, hívd Tanka Tímeát, aki azonnal segít Neked: 06 70 882 2338 vagy írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem