Orvosaink

Az Alakorvoslás program teljes mértékben végezhető otthon, hiszen online letölthetsz mindent, amire szükséged van hozzá. Videókat, amelyekben minden tudnivalót elmagyarázok, komplett étrendeket, rengeteg recepttel, sőt végigkövethető tornavideókat is, ha a mozgást is hozzáteszed.

Lehetőséged van azonban arra is, hogy személyes orvosi konzultációvalis kiegészítsd a programot. A konzultáció plusz szolgáltatást biztosít számodra, személyre szabott tanácsadással és BIA méréssel. A programhoz mindenképp, a személyes konzultáció választása esetén is csatlakozz, hiszen a program anyagaihoz csak így tudsz hozzáférni.

A konzultáció során az Alakorvoslás program orvosai egy BIA mérő segítségével lemérik a testösszetételed. Így teljes mértékben egyénre lehet szabni a programot. Látni fogod, mennyi a testedben a zsír, a sejten kívüli víz, az izomzat, és végigkövetheted számszerűen, ahogy a programnak köszönhetően a zsírból leadsz, miközben az izomzatod megtartod.

A személyes vizitet azoknak ajánlom, akiknek van valamilyen alapbetegségük, vagy elindult a fogyásuk, de 4 hetet meghaladóan stagnál a súlyuk, ezen kívül a kismamáknak, a sportolóknak, valamint mindenkinek, aki szeretne a program során állandó kontrollt és támogatást.

Aneszteziológiai munkám mellett heti 1 Alakorvoslás rendelést tudok vállalni, továbbá célom, hogy országosan elérhető legyen a személyes konzultáció lehetősége is. Ezért vontam be olyan orvos kollégákat, akik szakmai felkészültsége és attitűdje illeszkedik a programhoz. Az Alakorvoslás protokolljára, magam tanítottam be őket, és folyamatosan supervisorként figyelem a munkájukat.

Szeretettel várunk és segítünk elérni azt az alakot, amire vágysz.

Dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás program alapító orvosa.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem