Egyéni konzultáció
Akár személyesen is segítünk elérni a célod

Az Alakorvoslás program teljes mértékben végezhető otthon, hiszen ehhez mindent megad a program. De lehetőséged van kiegészíteni a programot szükség szerint az alábbi szolgáltatásokkal: 

  1. Program koordinátori konzultáció: Program koordinátorunk segít a program módszerének gyakorlati elsajátításában, életviteledhez igazításában. Beszéld át vele indulásnál, vagy bármikor menet közben.
  2. Egyéni étrendbeállítás dietetikussal: Egyéni dietetikai konzultációt kérhetsz dietetikusunktól, aki segít neked teljes mértékben a személyes igényeidre szabni a programot. Áll rendelkezésedre online szakkonzultációra, ha valamilyen speciális diétát igénylő betegséged van, illetve általános táplálkozási tanácsadásra is, ha nincs ilyen. Igény szerint plusz meg is tervezi az Alakorvoslás Program receptjei alapján a profilodban az étrendedet.

  3. Online program konzultáció Dr. Farkas Kittivel: Átbeszélheted közvetlenül Dr. Farkas Kittivel is a programot, egyéni szempontjaidat, kérdéseidet. A konzultáció során a személyes történeted lesz a fókuszban. Ha szükséged lenne az egészségügyi szempontjaidat is átbeszélni, erre is van lehetőséged tanácsadás jelleggel, de orvosi ellátást nem nyújthatunk ebben a formában. ha ez felmerül, segít neked Kitti a megfelelő szakorvosi irányba elindulni.

  4. Online szakorvosi konzultáció Dr. Bajnok Éva endokrinológussal: Belgyógyászati, endokrinológiai online konzultációt nyújt számodra Dr. Bajnok Éva, amely során egyéni tanácsadással segít az alapbetegséged menedzselésében, valamint az életmód tanácsadásban. A konzultáció során kész leletek kiértékelésére, tanácsadásra, szükség szerint recept felírására van lehetőség. A konzultáció online zajlik, személyes találkozásra nem kerül sor.

  5. Közvetített szolgáltatás külsős partner felé BIA mérés: Személyes konzultációra, valamint testösszetétel-mérésre és elemzésre szolgáltató partnereinknél van lehetőség, amelyre igényét továbbítjuk feléjük, és közvetlenül felveszik veled a kapcsolatot.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem