Dr. Bajnok Éva

Kezelőorvos

Dr. Bajnok Éva Budapest

Hozzá kérek időpontot Kedvezményes programvásárlás

Endokrinológus, obezitológus, diabetológus, belgyógyász szakorvos.

2000-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd ösztöndíjas PhD hallgatóként folytattam tanulmányaimat, amit summa cum laude minősítéssel végeztem. Chicagoban kutatóként dolgoztam 2003-2005 között a Rush-University Medical Centerben.

Diabetológia, obezitológiai licencemet 2014-ben, endokrinológia szakvizsgámat 2016-ban szereztem meg. 2006 és 2008 között a SOTE I. számú Belgyógyászati Klinikán, 2008 és 2009 között a Bajcsy Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet III.sz. Belgyógyászati Osztály Diabetológiai és anyagcsere-, majd a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, II. sz. Belgyógyászati Osztály Endokrinológiai és diabetológiai részlegén voltam osztályos orvos.

Jelenleg a Rózsakert Medical Centerben és a Duna Medical Centerben dolgozom. E mellett rendszeresen tartok előadásokat továbbképzéseken valamint publikálok.  

Közel 20 éves orvosi munkám során azt tapasztaltam, hogy a kivizsgálás, helyes életmód és diéta megtanítása, esetlegesen szükséges gyógyszeres terápia, illetve állandó gondozás mellett igénye van a pácienseknek arra, hogy könnyen, elektronikusan gyorsan elérhető, folytonos, jól érthető, támogató és többször áttanulmányozható, ugyanakkor szakszerű útmutatást kapjanak.

Az Alakorvoslás Program mindezt tartalmazza, ami nagy segítséget nyújt az orvosnak és pácienseknek egyaránt. Ezért nagy örömmel csatlakoztam orvosként ezt a módszert kifejlesztő csapathoz.  Általában lebeszélem a pacienseket bármilyen termék fogyasztásáról, azonban sokkal könnyebb számukra, ha van egy olyan étrend-kiegészítő, amit segítségül, mankóként tudnak használni, különösen az életmódváltás elején. Így szívesen ajánlom a program termékcsaládját azoknak, akiknek erre van igénye, hiszen természetes összetevőkből áll és tudományos eredmények állnak rendelkezésünkre a hatásosságáról és biztonságosságról.

Szeretettel várok minden pácienst az Alakorvoslás rendelésemen. A programot egyensúlyban lévő endokrinológiai betegség esetén is ajánlom.

Amennyiben felmerül endokrinológiai kivizsgálás vagy egyéni szempontok átbeszélésének szükségessége, kérem arra külön, endokrinológiai időpontot kérjetek.

Rendelési helyszín:

Budapest,
Rózsakert Medical Center, Rózsakert Bevásárlóközpont
Gábor Áron utca 74-78, 2. emelet
www.rmc.hu

vagy online.

Kérj időpontot dr. Bajnok Évához személyes konzultációra és BIA (testösszetétel) mérésre és elemzésre. 

Ha már csatlakoztál a programhoz, akkor a profilodba belépve, tudsz az "időpontot kérek" gombra kattintva. 

Ha még nem csatlakoztál, 50% kedvezménnyel tudsz a "kedvezményesen csatlakozom" gombra kattintva. (lásd. itt balra a rózsaszín gomb)

Ha előbb a konzultációt szeretnéd, akkor kérj időpontot a hello@alakorvoslas.hu email címen. 

A konzultáció díja 15000-20000 Ft és a helyszínen fizetendő.

Hozzá kérek időpontot Kedvezményes programvásárlás
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem