Oszd meg velünk a babavárás örömét!Oszd meg velünk a babavárás örömét!

A babavárás és egy gyermek születése a legszebb időszak egy nő életében!

A kismamák esetében különösen fontos szerepe van a testsúly kontrolljának, hiszen a kismama és az újszülött egészsége szempontjából is problémát jelenthet a túlsúly, illetve csökken a teherbeesés esélye.
Már a fogantatás előtti időszakban figyelnünk kell a testünkre, hiszen már ekkor is hatással vagyunk a leendő magzat és a születendő gyermek egészségére. 

Ezért dolgoztunk ki speciális, Kismama Programunkat, amely étrendeket és tanácsokat tartalmaz babavárás előtti nőknek, várandós kismamáknak, valamint a szoptatás alatt lévőknek is!

Ha Te is ebben az életszakaszban vagy, babát tervezel, vagy épp szíved alatt hordod születendő gyermeked, esetleg már a világra is hoztad, akkor a Kismama Programunk Neked szól!

Mi is szeretnénk hozzájárulni a kiegyensúlyozott babavárásodhoz, ezért ha elkészült az első ultrahang felvétel kisbabádról, vagy büszke vagy az újszülött fotókra, mutasd meg nekünk őket, és megajándékozunk egy 10% kedvezményre jogosító kuponnal!


Mi a menete?

➡️ küldj nekünk facebook-on, messenger üzenetben egy ultrahang képet születendő gyermekedről, vagy ha már megszületett, akkor kisbabádról (https://www.facebook.com/medwaydiet/)
✅ már küldjük is válasz üzenetben a kedvezményre jogosító kuponkódot!Kérdésed van?

Látogass el a Gyakran Ismételt Kérdésekhez

Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, akkor írj a hello@alakorvoslas.hu címre és megválaszoljuk neked.
      
          

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem