Információs központ

A fogyáshoz nem elég csak a termékeket fogyasztani, diéta nélkül?

Nem. Diéta nélkül nincs fogyás. Önmagában semmilyen szer nem fog lefogyasztani. Ha valaki mást állít, az át akar verni.

Az Alakorvoslás programot be kell tartani. A test élettani működésére dolgozta ki dr. Farkas Kitti. Szakszerű diétát tartalmaz, amelynek lényege, hogy mindent megkap a szervezeted. Úgy fogysz, hogy közben energikus maradsz és finomakat eszel. A program főszereplője a MedWay Diet termékcsalád, amely segít abban, hogy a kalóriacsökkentett étkezések elegendőek legyenek, ne akarjon sem a fejed, sem a hasad többet enni, mint amivel fogy. Az eredmény az lesz, hogy zsírból fogysz, éhezés nélkül, könnyedén. De a termék önmagában nem fogyaszt le. Te tudsz lefogyni, ha a helyes módszerrel próbálod. Egy ilyen lehetőséget kínál neked az Alakorvoslás Program. 

Mit jelent az otthoni és a személyes program?

Programvásárlás során két lehetőség közül választhatsz, az egyik online (otthoni) program, a másik személyes.

  • Az online programot otthon, a letölthető anyagok alapján, egyedül csinálod, így nincs is további költsége, csak a termék utánrendelése, ha elfogy.
  • A személyes program egyéni konzultációt jelent, ahol állapotfelmérés után személyre szabott fogyási tervet és javaslatokat kapsz. A személyes konzultációnak külön díja van, amely helyszínenként eltérő és a választott helyszínen kell rendezni.

Ha az otthoni programmal kezdtél, de szeretnl személyes konzultációt kérni, erre is van lehetőséged, írj a hello@alakorvoslas.hu címre és felvesszük veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából. 

Megvásároltam a Programot, az otthoni programot választottam, de most szeretnék egy személyes konzultációt és mérést. Lehet?

Természetesen. Írj a hello@alakorvoslas.hu címre és egyeztetünk időpontot.

Ha feltöltök adatot magamról, azt ki látja?

Csak te, és ha akarod mi, senki más. Ha bepipálod azt a négyzetet, hogy Publikus, akkor mi látjuk. De nem publikáljuk, csak akkor ha megírod nekünk a történeted és hozzájárulsz a közléséhez a Blogon. (Ha megjelentetjük a blogon, küldünk egy Shaket ajándékba.)

Mit jelent az, hogy ajánló orvos?

Ha valamely orvos ajánlotta a programot, itt add meg, ez hasznos információ nekünk.

Mit jelent a kezelőorvos?

Ha szeretnél személyes vizitet, akkor azt jelöld be.

Személyes vizitre dr. Farkas Kittihez, dr. Bajnok Évához és dr. Czirbesz Katához, Karcagon pedig dr. Juhász Zsuzsannához kérhetsz időpontot. Az Orvosaim menüpontban válaszd ki, hogy melyik orvossal szeretnél konzultálni.

Miután elküldted a megrendelésed, kapunk egy emailt az adataiddal és a választott helyszínről felhívunk és egyeztetünk időpontot.

Milyen fizetési módok vannak?

Programvásárláskor bankkártyával és banki átutalással fizethetsz, a MedWay Diet termékeket bankkártyával, banki átutalással vagy a kiszállításkor utánvétel fizetheted.

Várandós kismamák, illetve szoptatós édesanyák is fogyaszthatják a termékeket?

Igen, hiszen természetes összetevőkből áll. Ahogy ihatsz egy gyümölcsturmixot, úgy ihatod ezt a ternéket is.

A kismamák számára külön programot is kidolgozott dr. Farkas Kitti. A Kismama Program elérhető itt: www.kismamadieta.hu 

A Kismama Program dr. Farkas Béla és dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász főorvosok szakmai segítségével készült. 

Alkalmanként ihatok alkoholt?

Csak a Speed program zárja ki teljesen az alkoholfogyasztást. Az Easy diéta esetén már heti 2,5 dl minőségi bor fogyasztása megengedett.

Nekem ez az étel mennyiség kevés, mit tegyek?

Azt a diétás programot válaszd, amit leginkább tartani tudsz. Ha a Speed túl kemény, válaszd az Easy étrendet. Szükség esetén csinálj „menekülőétkezéseket”, az erre vonatkozó előírások betartásával. Menekülőétkezésekre a javaslatokat a programismertető anyagai között találod. 

Az első 3 nap nehéz, főleg a Speed programnál. De hamar reagálni fog a szervezeted és gyorsan csökkenni fog az éhségérzet. A program során nem leszel éhes, ezt segítik a termékek és az egész működési elv. Az eleje lehet egy picit csak nehezebb, utána viszont pont elég lesz az az ételmennyiség, amit a diétád tartalmaz.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem