Élvezd a diétádat! Ebben segít az Alakorvoslás Program saját termékcsaládja, a MedWay Diet termékcsalád. Most mindegyik terméket 25% kedvezménnyel szerezheted be. Ha megrendelésed végösszege eléri a 25 ezer forintot, akkor megajándékozunk egy Vegan Preload Soup - instant borsókrémlevessel is. Az akció február 28-ig tart és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Kuponkód: MINDEN25

Egészséges életmód

Kérem a programot
1
Alakorvoslás Program

Alakorvoslás Program

Dr. Farkas Kitti aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos, egyben az Alakorvoslás Program alapítója. Dr. Bajnok Éva endokrinológus, belgyógyász, obezitológus, belgyógyász. 

Az Alakorvoslás Program professzionális életmód program, amelyet azzal a céllal dolgoztak ki 2017-ben, hogy szakemberek segítsenek a túlsúly és az elhízás témakörében, a szakszerűtlen, néhol káros "csodamódszerekkel" szemben. A legtöbb krónikus betegség megelőzhető lenne, illetve korai szakaszában akár gyógyítana is egy jól felépített egészséges életmód és a túlsúly tartós leadása.

Az egészséges életmódnak köszönhetően a legtöbb krónikus betegség elkerülhető, a testi egészség mellett fontos, hogy hozzájárul a boldog, sikeres és kiegyensúlyozott élethez. 

2
Tanácsok az egészséges életmód kialakításához

Tanácsok az egészséges életmód kialakításához

Ebben a részben dr. Farkas Kitti röviden összefoglalja nektek a legfontosabb tanácsokat, amelyeknek megfelelően építettük fel a programban a recepttárunkat. Mellette pedig hallgasd meg dr. Bajnok Éva előadását, amelyben megtanítja mindennek a hátterét. Azt javaslom, hogy ezeket az előadásokat hallgassátok meg családilag, nagyon fontos, hogy mindenki, a gyerekek is megértsék azt, hogy mi, miért fontos és miért jó ezeknek megfelelően felépíteni a család életmódját. 

3
Étrend

Étrend

A programban recepteket úgy építettük fel, hogy ezekből könnyen tudjatok válogatni magatoknak. Hétvégén lehetünk egy kicsit megengedőbbek, a tudatos kilengés (és a hétvégi több mozgás) jegyében, így külön recepteket találtok a hétköznapokra és a hétvégékre.
Használjátok a receptkeresőt, válogassátok össze azt, hogy mi az, amit szerettek, amit könnyen meg tudtok oldani és építsétek fel erre a táplálkozásotokat. Vagy ott van az egyszerű étrend is, amiből könnyen lehet összeválogatni bármilyen körülmények között az ebédet és vacsorát. 

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése