Elégedett alakkal szeretnél nekivágni a nyárnak? MOST kell rákapcsolnod a diétára! 35% kedvezménnyel vásárolható meg MINDEN MedWay Diet termék! Az akció május 31. éjfélig tart és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Kuponkód: NYAR35

Endokrin program

Kérem a programot
1
Útmutató

Útmutató

Rövid útmutatóval mutatjuk be azt, hogy miről szól az Alakorvoslás program, mit kell tenned és hogyan működik. Nézd meg Dr. Farkas Kitti tolmácsolásában a legfontosabb tudnivalókat és egy írásos útmutatóval is segítünk a módszer könnyű elsajátításában. Dr. Bajnok Éva külön videóban mondja el, hogy anyagcserebetegség esetében hogyan kell alkalmazni a programot. Kattints ide.

2
Alakorvoslás módszer

Alakorvoslás módszer

Az Alakorvoslás Program egy 7 pontos keretrendszerből áll, amit be kell tartanod, ez szükséges a fogyáshoz. De azon belül szabadságod van, hogy milyen gyorsan és hogyan szeretnél haladni. a programnak három szakasza van: a Speed az első, amely átállítja a tested hízásról fogyásra és intenzív fogyást eredményez. Majd az Easy szakasz, amely a fogyási célod eléréséig tart, végül a súlymegtartó New Life szakasszal zárjuk a programot, amivel megtanulod megtartani az elért eredményt. Mindezt részletesen bemutatja Dr. Farkas Kitti az alábbi videókban és anyagokban. Kattints ide.

3
Lehet fogyni anyagcserebetegséggel?

Lehet fogyni anyagcserebetegséggel?

Lehet fogyni anyagcserebetegség esetén? Határozottan igen, csak nehezebb és bizonyos szempontokra oda kell figyelni. Éppen ezért egy általános diéta, amely működik az egészséges fogyni vágyónál, nem feltétlenül működik anyagcserebetegség esetén. Különösen káros, ha szakszerűtlen módszerrel próbálkozunk. De a jó hír az, hogy egy szakszerű diétával elért tartós fogyás nem csak a túlsúly leadása miatt jó, hanem az anyagcserebetegséget is pozitívan érintheti. Itt ebben a programban célunk bemutatni azt, hogyan tudsz az anyagcserebetegséged mellett is fogyni. Dr. Bajnok Éva bemutatja az egyes anyagcserebetegségeket általánosan, kitér arra, hogy az általános Alakorvoslás Program változtatás nélkül kivitelezhető vagy azt a betegségcsoportnak megfelelően esetleg módosítani érdemes. Kattints ide.

 

4
Pajzsmirigy alulműködés - Dr. Bajnok Éva

Pajzsmirigy alulműködés - Dr. Bajnok Éva

Előfordulhat, hogy a hízás hátterében betegség vagy hormonális rendellenesség áll. Ilyen ok lehet a hypothyreosis, vagyis a pajzsmirigy alulműködése. A pajzsmirigyhormonok elsősorban az anyagcserét, tehát a testünkben zajló felépítő és lebontó, energiaátalakító folyamatokat befolyásolják. Ezért számos ponton érinthetik a testsúlyt. De a jó hír az, hogy le lehet fogyni pajzsmirigy alulműködés esetén is. Dr. Bajnok Éva a kapcsolódó videóban és dokumentumban általánosan bemutatja a betegséget, diagnosztikájának és kezelésének lehetőségeit. Kitér a testsúlyra gyakorolt hatására, egyben bemutatja, hogyan lehetséges a fogyás a betegség mellett. Végül elmondja, hogy az Alakorvoslás Program általános módszerén kell-e változtatni pajzsmirigy alulműködés esetén. Kattints ide.

5
Inzulinrezisztencia - Dr. Bajnok Éva

Inzulinrezisztencia - Dr. Bajnok Éva

Az inzulinrezisztencia (IR) az egyik leggyakoribb anyagcsereprobléma napjainkban. Ez az állapot a leggyakrabban túlsúly, illetve sok kudarcot vallot fogyókúra következtében alakul ki. Elsődleges terápiája a diéta és a mozgás. Tartós és szakszerű megoldást kell választanunk, hogy az állapotot javítsuk és megakadályozzuk, hogy a későbbiekben diabétesz alakuljon ki. Dr. Bajnok Éva a kapcsolódó videóban és dokumentumban általánosan bemutatja az inzulinrezisztencia állapotát, diagnosztikájának és kezelésének lehetőségeit. Kitér a testsúlyra gyakorolt hatására, egyben bemutatja, hogyan lehetséges a fogyás IR mellett. Végül elmondja, hogy az Alakorvoslás Program általános módszerén kell-e változtatni, ha inzulinrezisztensek vagyunk. Kattints ide.

6
2-es típusú cukorbetegség - Dr. Bajnok Éva

2-es típusú cukorbetegség - Dr. Bajnok Éva

A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel jár. Elhízás többnyire a 2-es típust kíséri, a kórállapot oka az elégtelen inzulin hatás. Fogyni nehezebb cukorbetegség esetén, de lehet és ebben segítünk most. Dr. Bajnok Éva a kapcsolódó videóban és dokumentumban általánosan bemutatja a cukorbetegséget, diagnosztikájának és kezelésének lehetőségeit. Kitér a testsúlyra gyakorolt hatására, egyben bemutatja, hogyan lehetséges a fogyás cukorbetegség mellett. Végül elmondja, hogy az Alakorvoslás Program általános módszerén kell-e változtatni, ha cukorbetegek vagyunk. Kattints ide.

7
Elhízás, túlsúly 30+ BMI felett - Dr. Bajnok Éva

Elhízás, túlsúly 30+ BMI felett - Dr. Bajnok Éva

Elhízásról akkor beszélünk orvosi szempontból, ha a BMI 30 feletti. Ilyen esetben gyakran társul anyagcserebetegség is az ehízáshoz, vagy maga az anyagcserebetegség okozza az elhízást. A túlsúly leadása 30+ BMI esetében már az egészségünkre gyakorol negatív hatást, így a fogyás már nem csak esztétikai kérdés, hanem az egészségünk miatt is fontos. Dr. Bajnok Éva általánosan ismerteti a 30 feletti BMI esetében fellépű egészségügyi problémákat és teendőket, kitér arra, hogyan lehet elindulni a fogyás útján, mire figyeljünk ilyen esetben. Végül meghatározza, hogyan érdemes az általános Alakorvoslás Programot alkalmazni, ha elhízottak vagyunk. Kattints ide.

 

8
PCOS (Policisztás ovárium szindróma) - Dr. Bajnok Éva

PCOS (Policisztás ovárium szindróma) - Dr. Bajnok Éva

A PCOS egy igen összetett jelenség, minden endokrin (hormontermelő) szervünk érintett valamilyen módon. A leglényegesebb eleme, hogy a testben a hormonok egyensúlya megváltozik. Az esetek döntő többségében nagyban hozzájárul ehhez az egyensúlyváltozáshoz a testsúlyfelesleg. Így a PCOS kezelésének egyik legfontosabb eleme a testsúlycsökkentés, testsúlyrendezés. Dr. Bajnok Éva általánosan bemutatja a PCOS szindrómát, diagnosztikájának és kezelésének lehetőségeit, kitér a táplálkozás és mozgás fontosságára. Bemutatja, hogyan érinti a testünk működését ez a szindróma és hogyan tudunk diétázni és fogyni, ha PCOS-ünk van. Végül elmondja, hogy az általános Alakorvoslás Programot kell-e módosítani ezekben az esetekben. Kattints ide.

9
Étrend

Étrend

Az Alakorvoslás Programban a diétát úgy készítettük el, hogy mindenki számára könnyű, elérhető, élhető legyen. Ne az életes alkalmazkodjon a diétádhoz, hanem fordítva! A diéta alkalmazkodjon az életedhez. A főzős és toGO recepteket a "Receptek" menüpontban találod. Innen tudod letölteni az egyszerű étrendeket, amelyek sima táblázatok, amiből könnyedén össze tudod szabadon válogatni, mit eszel. Soha ilyen könnyű nem volt diétázni! Kattints ide.

 

10
Sport

Sport

Mozogj heti minimum 150 percet, segít tartani a diétád, hatékonyabb lesz és az alakod is formálja, valamint így az egészségedért és a jó közérzetedért is sokat teszel. A mozgás előnyeit mutatja be neked Dr. Farkas Kitti, majd Dr. Czirbesz Kata arról beszél, mikor kell bevinned plusz étkezést, ha szeretnéd, hogy legyen erőd a mozgáshoz, de az eredményét ne nullázd le. Természetesen abban is segítünk a letölthető anyagokban, hogy mikor, mit egyél. Kattints ide.

11
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Mozogj heti minimum 150 percet, segít tartani a diétád, hatékonyabb lesz és az alakod is formálja, valamint így az egészségedért és a jó közérzetedért is sokat teszel. A mozgás előnyeit mutatja be neked Dr. Farkas Kitti, majd Dr. Czirbesz Kata arról beszél, mikor kell bevinned plusz étkezést, ha szeretnéd, hogy legyen erőd a mozgáshoz, de az eredményét ne nullázd le. Természetesen abban is segítünk a letölthető anyagokban, hogy mikor, mit egyél. Kattints ide.

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése