Fogyás + Súly Coaching

Kérem a programot
2
Coaching Dr. Demeter Annával 1. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 1. nap

Elindul Annával a 16 napos coaching első szakasza: a megérkezés szakasza. Az első napon megfogalmazod a saját rajtkövedet, azt, hogy honnan indulsz. A Letölthető dokumentumok között találod azt a munkafüzetet, amit Anna kifejezetten ehhez a programhoz készített. Töltsd le és dolgozz benne a 16 nap során. Online is kitölthető, de ki is nyomtathatod, ha úgy neked jobb. Az első naphoz tartozik egy meditáció is, amelyet végezz el. Megtanulod a meditációs alapokat, az izmok tudatos ellazítását, a gondolatok tudatos terelését, a légzés figyelését, gyakorlását. Sikeres kezdést kívánunk! Kattints ide!

3
Coaching Dr. Demeter Annával 2. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 2. nap

Pakoljunk be az új életünkre! Ha változást szeretnénk elérni, nekünk is máshogy kell valamit csinálnunk. Sok gondolat, emlék, tárgy, vagy akár személy is van, akik visszahúznak, negatívan hatnak ránk, erősítik bennünk a rossz irányba tartó folyamatokat. Ha egy új életet szeretnénk, márpedig minden jel erre mutat, akkor ezeket a dolgokat itt kell hagyni a régi életünkben. Ezen a napon különböző technikák segítségével összegyűjtjük, elengedjük ezeket a dolgokat és csak azok maradnak a ,,lelki bőröndünkben", amiket szeretnénk továbbvinni. Kattints ide.

4
Coaching Dr. Demeter Annával 3. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 3. nap

Legyél önmagad támasza! Már a program kezdetén elkezdjük megszokni, hogy mi vagyunk a megoldás a problémáinkra. Elkezdődik a saját erőforrások felpiszkálása és ezáltal egyre közelebb kerülünk önmagukhoz. Ezzel a nappal lezárul a megérkezés szakasza. Tartozik a naphoz meditációs gyakorlat, amit végezz el. A második meditációban annak a gondolatnak a tudatosítása történik, hogy a saját magam segítsége vagyok. Megköszönjük magunknak, hogy elengedtük, amit el kellett. Kéz a kézben saját magunkkal indulunk neki ennek a kalandnak. Jó utat kívánunk! Kattints ide.

5
Coaching Dr. Demeter Annával 4. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 4. nap

Hogy jó nekem ha szeretnek? A tréning második szakaszáhhoz érkeztél, ez az elmélyülés szakasza. Mindenki úgy szeret, ahogy tanulta, ami a mintája. Sokszor emiatt nem tudjuk fogadni mások szeretetét, vagy éppen mások nem értenek minket. Fontos megtalálni, hogy mi a saját szeretetnyelvünk és ha ehhez szükséges, akkor néhány nem odaillő mintát el is kell hagynunk. Segít az életben az is, ha a hozzánk közelállók szeretetnyelvét is ismerjük. Ha jól szeretjük egymást, minőségbeli emelkedést lehet elérni egy kapcsolatban. Sokszor a környezet nem támogatja eléggé a fogyókúrába kezdő embert, így ez a nap lehet egy olyan, amibe bevonódnak kicsit a családtagok is. A mai naphoz tartozik meditációs gyakorlat, amely az elmélyülés szakaszát nyitja meg és segít a rossz minták felfedezésében és elengedésében. Kattints ide.

6
Coaching Dr. Demeter Annával 5. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 5. nap

Hogyan merjek érezni? Sajnos nem tanuljuk meg, hogyan birkózzunk meg egy negatív, vagy akár egy pozitív érzéssel. Ahogy halad előre az életünk egyre nehezebb helyzetekkel találkozunk, ér minket csalódás, bántás és nagy öröm is. Ha ezekből a tolerálhatónál több van, nem bírunk el vele, szétválunk az érzéseinktől és elkezdünk egy életet élni, amiben nem sok érzés van. Ebben a részben ezekhez az érzésekhez próbálunk majd visszatalálni, még ha azok nem könnyű érzések is. Ettől fogjuk újra érezni, hogy a saját kezükben van az életük. Kattints ide.

 

7
Coaching Dr. Demeter Annával 6. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 6. nap

Az érzelmi evésről. Beszélünk az érzelmi evés ismérveiről és elgondolkodunk arról, hogy érzelmi evők vagyunk-e. Ha megengeded, hogy érezz ahelyett, hogy eszel, akkor megvan a lehetőséged, hogy lásd a valóságot a saját életedben. Ha ezt meg tudod tenni, egyszerűen nem lesz szükséged a plusz ételre, mert helyette érezni fogsz, nem akarod már elfedni, elnyomni azt, amit érzel. Egyszerűen nem lesz érdekes az evés abból a szempontból, hogy elnyomd vele az érzéseidet. Akkor lesz érdekes, amikor testileg éhes vagy. Nem használod többet az ételt arra, hogy elmenekülj, vagy hogy a saját figyelmedet felhívd magadra. Kattints ide.

 

8
Coaching Dr. Demeter Annával 7. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 7. nap

Érzések és fogyás. Nem tudsz sikereket elérni, szárnyalni, könnyedén lefogyni, ha nem szereted és fogadod el magad. Nem lehet úgy jó időt futni vagy úszni, ha melletted megy valaki, aki folyamatosan utálkozik, elutasít és visszahúz. 4 fontos érzésre lesz szükséged, ami ezen az időszakon átvisz: bátorság, türelem, kedvesség és elköteleződés. Tanulható ezen érzések létrehozása. Minden érzés mögött gondolatok állnak, ha megtanulod ezeket a gondolatok kontrollálni, akkor meg tudod teremteni ezeket az érzéseket is. Meditációval lezárjuk az elmélyülés szakaszát. A gyakorlat célja, hogy meglássuk az érzéseket, amik az étkezés körül bennünk vannak. Kattints ide.

9
Coaching Dr. Demeter Annával 8. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 8. nap

Tegyük helyre az önbizalmunkat! Minél jobban ismerjük magunkat, annál jobban bízunk magunkban. Minél jobban bízunk magunkban, annál jobban elhisszük, hogy meg tudjuk csinálni. Így épül fel a bomba biztos önbizalom. Ezzel a nappal elkezdődik a felszerelkezés szakasza. Meditációs gyakorlat is tartozik a mai naphoz. A meditációs gyakorlat során felfogjuk az erősségeinket, összeszedjük őket, igazi erőre kapunk. Ezt a gyakorlatot a program egésze alatt lehet ismételgetni. Kattints ide.

 

10
Coaching Dr. Demeter Annával 9. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 9. nap

Térképezzük fel erősségeinket. Nem vagyunk hozzászokva, hogy dícsérjük magunkat. Aki pozitívan beszél, gondolodik magáról, az beképzelt és fennhordja az orrát. Megtanultunk szürke egérnek lenni, nem kitűnni, nem erősíteni magunkat. Ezen az alkalmon azt a képességet hozzuk vissza magunkban, amit a kisgyerek is csinál, amikor megtapsolja magát egy feladat sikeres elvégzése után. Vagyis, megtanuljuk megismerni, ha valamit jól csináltunk, megtanuljuk magunkról, hogy mik azok a képességeink és erősségeink, amik ebben segítenek. Fontos azt is látnunk, hogy még mibe akarunk fejlődni, ez adja a motivációt. Kattints ide.

11
Coaching Dr. Demeter Annával 10. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 10. nap

"Diéta bakik" Megtanuljuk nyakon csípni a negatív gondolatainkat és tudatosítjuk, hogy ez egy természetes érzés, amikor valami újba kezdünk a komfortzónánkon kívül. Így már is nem olyan kontrollálhatatlan, félelemetes dolog. A diéta bakik bekövetkezésének egy fontos háttéreseménye a kétellyel és bizonytalansággal teli gondolatok elburjánzása, aminek a nyomása alatt könnyebben nyúlunk vissza a régi megszokott viselkedésmintákhoz. Ennek a kontrollálása segíthet a diéta bakik számának csökkentésében. Kattints ide.

12
Coaching Dr. Demeter Annával 11. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 11. nap

Hogyan kezeljük, ha "bakizunk"? Kivesézzük a kellemetlen kérdést, miszerint hogyan kezeljük, ha bűnöztünk a diétában, vagy kihagytunk egy tornát. Megtaláljuk, hogy mennyi mindent adhat egy helyzet, ahol hibázunk. Ránézünk a valóságra, vagyis arra, hogy hogyan reagálunk, amikor hibázunk, miket gondolunk, miket csinálunk. Vajon honnan ez a minta és még meddig akarjuk cipelni? Kattints ide.

13
Coaching Dr. Demeter Annával 12. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 12. nap

Vedd kezedbe az életed! Hogyan tudjuk visszavenni a kontrollt a saját életünk felett, hogy ne csak sodródjunk az eseményekkel és ne hagyjuk, hogy egyes dolgok ilyen erős hatást gyakoroljanak ránk? Vannak dolgok, amik hatással vannak ránk és van felettük kontrollunk és vannak olyanok, amik úgyszintén hatással vannak ránk és nincs felettük kontrollunk. A kérdés az, hogy ez valójában így van-e. Ezzel a nappal lezárul a felszerelkezés szakasza, amelyhez meditáció is tartozik. Ebben a gyakorlatban megtanuljuk, hogy hogyan legyünk a testünkben, ez segít abban hogy a jelenre fókuszáljunk, hogy uraljuk az eseményeket, amik éppen velünk történnek. Majd  megnézzük, hogy a környezetünk mennyire telepszik ránk, mennyire ,,táplálkoznak" a mi energiánkból. Sokszor a nem fogyásnak ez is az oka, hogy ,,kell az energia, hogy ennyi mindenkinek biztosítsam". Kattints ide.

14
Coaching Dr. Demeter Annával 13. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 13. nap

Engedem magam álmodni? Elérkeztük a célkitűzés szakaszához. A céljainkat sokszor abból fogalmazzuk meg, amink nincs, amiből hiányunk van. A hiány érzékelése fájdalma okoz, így az agyunk gyorsan összeköti, hogy vágyni, álmodozni fájdalmas dolog, így gyorsan leszoktat minket erről. Megtanuljuk meglátni, hogy mikre vágyunk és abból már mi valósult meg. Megtanulunk a vágyainkra úgy tekinteni, mint egy kalandra és nem mint egy fájdalmas hiányra. Megtanulunk töltekezni a már megvalósult vágyainkból. A szakasz bevezető meditációban elengedjük a kételyeket. Egy olyan állapotból adunk önmagunknak tanácsot, ahol már elértük azt, amitől most még csak félünk, hogy nem fogjuk. Kattints ide.

 

15
Coaching Dr. Demeter Annával 14. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 14. nap

Mit szeretnénk elérni? Sokszor úgy vágyunk dolgokra, hogy nem is tudjuk pontosan megfogalmazni. Ha nem tudjuk pontosan, akkor hogyan vennénk észre, ha már megvalósult? Célt kitűzni nem olyan könnyű, hiszen ha belegondoltok tulajdonképpen egész életünkben megmondják, hogy meddig kell mennünk, mi legyen a cél. A mai nap arról szól, hogy megfogalmazod a célt, amit el szeretnél érni. Ehhez tanulsz egy nagyon jó technikát. Kattints ide.

16
Coaching Dr. Demeter Annával 15. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 15. nap

Ünnepeld meg magad! Részsikerek, mérföldkövet, főcélok ünneplése. Miért marad ez sokszor ki? Mit ad és hogyan csináld? Ezt kapod a mai naptól, amely egyben a célkitűzés szakaszának lezárása is. A meditációban a cél az érzékszervekkel való érzékelése. Vizionáljuk a célt és érszékszervek mentén a részletekbe mélyedünk egy egy percre. Kattints ide.

17
Coaching Dr. Demeter Annával 16. nap

Coaching Dr. Demeter Annával 16. nap

Indulásra készen. Most következik az elindulás szakasza, ezzel ér véget a 16 napos mentális ráhangolódás. A fő pontok összefoglalása után a záró meditációban áttekintjük az elmúlt két hetet, köszönetet adunk önmagunkank a belefektetett munkáért. Előhívjuk erősségeinket, amik segítségünkre lesznek a nehezebb és a könnyebb időben is. Majd mikor készen állunk a továbblépésre, lezárjuk a meditációt és ezzel ezt a két hetes programot. Szívből gratulálunk Neked!

Kezdődhet a 2. fázis Dr. Farkas Kittivel és az Alakorvoslással. 

18
Alakorvoslás módszer

Alakorvoslás módszer

Az Alakorvoslás Program egy 7 pontos keretrendszerből áll, amit be kell tartanod, ez szükséges a fogyáshoz. De azon belül szabadságod van, hogy milyen gyorsan és hogyan szeretnél haladni. a programnak három szakasza van: a Speed az első, amely átállítja a tested hízásról fogyásra és intenzív fogyást eredményez. Majd az Easy szakasz, amely a fogyási célod eléréséig tart, végül a súlymegtartó New Life szakasszal zárjuk a programot, amivel megtanulod megtartani az elért eredményt. Mindezt részletesen bemutatja Dr. Farkas Kitti az alábbi videókban és anyagokban. Kattints ide.

19
Étrend

Étrend

Az Alakorvoslás Programban a diétát úgy készítettük el, hogy mindenki számára könnyű, elérhető, élhető legyen. Ne az életed alkalmazkodjon a diétádhoz, hanem fordítva! A diéta alkalmazkodjon az életedhez. A főzős és toGO recepteket a "Receptek" menüpontban találod. Innen tudod letölteni az egyszerű étrendeket, amelyek sima táblázatok, amiből könnyedén össze tudod szabadon válogatni, mit eszel. Soha ilyen könnyű nem volt diétázni! Kattints ide.

20
Sport

Sport

Mozogj heti minimum 150 percet, segít tartani a diétád, hatékonyabb lesz és az alakod is formálja, valamint így az egészségedért és a jó közérzetedért is sokat teszel. A mozgás előnyeit mutatja be neked Dr. Farkas Kitti, majd Dr. Czirbesz Kata arról beszél, mikor kell bevinned plusz étkezést, ha szeretnéd, hogy legyen erőd a mozgáshoz, de az eredményét ne nullázd le. Természetesen abban is segítünk a letölthető anyagokban, hogy mikor, mit egyél. Kattints ide.

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése