Főoldal Karácsonyi Program

Aloldal banner_41

Sajnos idén nem lesz olyan felhőtlen az ünnep, mint szokott. De csak rajtunk múlik, hogy ebben a nehéz időszakban a mi kis világunkban hogyan éljük meg ezt a csodálatos ünnepet.

Ebben a programban abban segítünk, hogy a lehető legjobb formádban érkezzen el az ünnep, tehát egy ünnep előtti fomábahozó diétát állítottunk össze az Alakorvoslás Program módszere szerint.

Majd tippeket, tanácsokat hallhatsz arról, hogyan érdemes az ünnepi menüt összeállítani és a tudatos kilengés jegyében élvezni a finom falatokat. Karácsonyi és szilveszteri menüvel is készültünk.

Az ünnepek utáni időszakra pedig az ÚJ év, új alak jegyében bíztatunk arra, hogy folytasd a programot valamelyik Alakorvoslás Programmal, egészen a célodig.

Induljon a karácsonyi készülődés az alakunkkal is!


Mit tartalmaz a Karácsonyi program?

I. Karácsony előtti fogyókúra

Az ünnepek előtti időszakban, ha van túlsúlyunk, akkor érdemes egy intenzívebb fogyókúrát tartanunk, ez a programban a Speed szakasznak felel meg. Attól függ, mennyi időnk van rá, de egy 2 hetes szakasz is nagyon sokat segíthet.

Ha nincs túlsúlyunk, akkor az Easy szakasz szerint érdemes egy kicsit nekünk is diétázni, hogy a karácsonyi lakoma ne terhelje meg úgy a testünket.

Találsz a programban tehát egy 2 hetes Speed és egy 2 hetes Easy szakaszra elegendő receptet, a célodnak megfelelően válaszd ki, hogy melyikkel készülsz az ünnepekre. A programot általános és röviden bemutató videókat anyagokkal, hogy pontosan tudd, mit kell tenned.

 

II. Karácsonyi menü

A karácsony természetesen a finom ételekről és a közös étkezés öröméről is szól, amikor többet eszünk, mint szoktunk és teljesen érthető módon eszünk sütiket is, iszunk esetleg alkoholt.

De hogyan érdemes tervezni az ünnepi menüt, hogy azért ne legyünk rosszul, ne szedjünk túl sokat fel, de minden nagyon finom legyen? Ehhez adok tippeket és fantasztikus karácsonyi menüjavaslatokat készítettünk, pontos receptekkel.

Kétféle menüsort készítettünk:

  • Rugalmas menüsor, ahol különszedtük az előétel, leves, főétel, desszert kategóriákat és azon belül találjátok a recepteket. Ezeket mozaikosan állíthatjátok össze kedvetek szerint.
  • Fix menüsor, ahol már igyekeztünk mi a legjobb összetételt figyelembe véve összeállítani a menüsort.

 

III. Szilveszteri menü

Bár a nagy buli most biztosan elmarad, de nem kell elmaradnia a szilveszteri mulatságnak, hiszen otthon is bulizhatunk egyet. Ehhez találtok klassz szilveszteri menüjavaslatot a tudatos kilengés jegyében.

IV. Mozgás

Szalka Andi professzionális otthoni tornái közül hármat osztunk meg a programban, amelyek végigkövethető tornák, így tudsz az ünnepek alatt is tornázni és egy kis extra mozgással kompenzálni a többlet kalóriabevitelt.

V. Ünnepek után: Új év, új alak

A 2021-es év beköszöntével az ünnepek alatt felcsúszott kilókat, vagy a korábban szervezett túlsúlyunk leadásával érdemes indítani az évet. Ebben segítünk végül. A tippek és tanácsok mellett egy 1 hetes új Speed szakasz étrendet találsz a programban. Plusz egy kedvezményes kupont, amivel minden programhoz csatlakozhatsz 50% kedvezménnyel.

A szezonális program 2021. január 15-ig érhető el, ezt követően archiváljuk és nem lehet hozzáférni, mivel már nem lesz aktuális.

 

Vásárold meg, most egyszeri 499 Ft-ért!

Megvásárolom a programot

További programjaink

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem