Főoldal Intenzív program

intenziv_program

Intenzív súlycsökkentő program azoknak, akik gyorsan, „határidőre” szeretnének lefogyni. A program 4 hét intenzív diétás szakaszból (Speed) áll. Nem csak erre a 4 hétre segítek azonban neked, hanem úgy zárjuk majd le a programot, ha még szeretnél fogyni, tudni fogod, hogyan tovább, és ha eléred a célod, azt is tudod majd, hogyan tartsd meg az eredményt.

Minden héthez külön étrend tartozik, de ugyanúgy épülnek fel, csak más a kalóriatartalmuk és a tápanyagösszetételük.

Ha nem érted el a 4 hét alatt a fogyási célod, akkor egyszerűen csinálj még két hét Speed vagy Easy szakaszt. Ha eléred az álomsúlyod, a New Life szakasz segítségével megmutatom, hogyan tudod megtartani.


Mit tartalmaz az Intenzív program?

A program megvásárlása után, egyből hozzáférsz a program anyagaihoz a honlapon belépve az email címed és jelszavad beírásával. 

(A program anyagai csak online érhetők el, nyomtatott formában nem küldjük meg.)

 

I. PROGRAM

A program lehetővé teszi, hogy gyorsan formába lendülj. A kétszer két hét során újratanulod azt, amit a fogyásról gondolsz, megismered a tested működését és átállítod a tested hízásról fogyásra.

Adok egy szakszerű módszert a kezedbe, amivel zsírból fogsz fogyni, szenvedés nélkül és az eredményt meg tudod tartani.

 • Rövid útmutató a legfontosabb információkkal, videó és letölthető dokumentum formájában.
 • Hosszabb programismertető, egy háttéranyag, videó és letölthető dokumentum formájában, amelyben részletesen kifejtem neked mit és miért kell tenned a program során, bemutatom a módszer élettani hátterét. 
 • 6 darab exkluzív videóban magyarázom el a főbb tudnivalókat. 
 • pajzsmirigy-alulműködés és a túlsúly kapcsolatát bemutató írásos és videós ismertetőben dr. Bajnok Éva endokrinológus szakorvos elmagyarázza, hogyan tudnak az e betegségben szenvedők megszabadulni a felesleges kilóktól. 
 • A gyakori kérdéseket videós formátumban is megválaszolom.

 

II. ÉTREND

A programban minden hétre külön étrendet találsz, finom, egészséges és normális, hétköznapi ételekkel. Könnyedén összeállíthatod a menüdet, a lényeg, hogy rendes kajákat egyél.

 • Minden heti étrendben van 3 ebéd az 1-3 napra, 1 ebéd és egy vacsora a negyedik napra, és 3 ebéd és 3 vacsora az utolsó három napra. A négy hétre szóló étrendek összesen 46 receptet tartalmaznak.
 • Egyszerű étrend, melyben pontosan kiszámolt mennyiségek szerepelnek, választanod kell egy feltétet és egy köretet. Nagyon egyszerűen össze tudod tenni így az étrended. Neked való, ha nem szeretsz vagy épp nincs időd főzni.
 • ToGO étrend, hogy tudj ebédet vagy vacsorát választani akkor is, ha útközben vagy és akkor is, ha egy étteremben, munkahelyi kifőzdében vagy épp a sarki boltban kell a menüdről döntened. 
 • Easy szakaszra vonatkozó főzős, toGo és egyszerű étrend, ha a négy hét elteltével ezzel a szakasszal folytatnád a programot.
 • New Life étrend a súlymegtartás időszakára, sok, változatos recepttel.
 • Javaslatok a menekülőétkezésekhez, benne Jolly Joker leves receptekkel, ha éhes lennél, akkor ezekből tudsz fogyasztani.
 • MedWay Diet Shake variációk, 18 különböző ötlet az ízesítéshez.
 • Snack étrend sportoláshoz, 18 recepttel.
 • Vegetáriánus étrend rengeteg húsmentes recepttel, melyekre a Receptkeresővel külön szűrni is tudsz, ha nem szeretnél húst enni.

 

II. MOZGÁS

A programhoz külön edzésterv tartozik. Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzőjének tornáit imádni fogod és mosolyogva fogod vele végigtornázni.

 • Bevezető gondolatok szöveges és videós formában
 • Bemelegítés és levezetés videós formátumban.
 • 8 darab 30 perces végigkövethető torna videó.
 • 4 darab kardió edzésterv.
 • Konditermi edzésterv Eszteri Dávid sportedzővel 5 különböző napra, hogy teljes mértékben kombinálni tud az edzéseidet. 

 

IV. ONLINE FOGYÁS NAPLÓ

Ha szeretnéd vezetni mit eszel, mozogsz, hogyan változik a súlyod és a centiméterek, erre is van lehetőséged, hiszen a profilodban fogyási naplót is találsz. 

 

V. BÓNUSZ: ULTRASPEED SZAKASZ

Egy plusz lehetőség, amellyel a fogyókúrás tervednek maximális sebességű kezdést, ultraintenzitást tudsz adni. A Speed szakasz maximalizálását jelenti. Azoknak ajánlom, akikk nagyon készülnek egy eseményre vagy épp nagyon rövid időn belül, nagyon elszaladt a súlyuk és „gyorssegélyre” van szükségük.

 

 

Csatlakozz most és érd el azt az alakot, amire mindig is vágytál!

A csatlakozás díja egyszeri 4 990 forint (nem jár termékvásárlási kötelezettséggel), és a program anyagaihoz korlátlan ideig hozzáférsz. 

*Az eredmény egyénenként eltérhet, valamint nincs konkrét garancia.

Megvásárolom a programot

További programjaink

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem