Élvezd a diétádat! Ebben segít az Alakorvoslás Program saját termékcsaládja, a MedWay Diet termékcsalád. Most mindegyik terméket 25% kedvezménnyel szerezheted be. Ha megrendelésed végösszege eléri a 25 ezer forintot, akkor megajándékozunk egy Vegan Preload Soup - instant borsókrémlevessel is. Az akció február 28-ig tart és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Kuponkód: MINDEN25

Szoptatás alatti Program

Kérem a programot
1
Útmutató

Útmutató

Rövid útmutatóval mutatjuk be azt, hogy miről szól ez a program, mit kell tenned és hogyan működik. Nézd meg Dr. Farkas Kitti tolmácsolásában a legfontosabb tudnivalókat és mindent tudni fogsz arról, hogyan végezd a programot! Kattints ide.

2
Alakorvoslás módszer

Alakorvoslás módszer

7 szabály mindenkinek.

Az Alakorvoslás Program Dr. Farkas Kitti szakmai módszere, amelyet egy 7 pontos keretrendszerben határozott meg. 

Ez az a keretrendszer, amelyet az egészséges, kiegyensúlyozott életmód szempontjából be kell tartanod. Ezen belül a testsúlyoddal kapcsolatos célodhoz igazodik maga a diétás terv, amelyet később ismersz majd meg. 

Nézd meg tehát az alapelveket, amelyeket tarts be. A keretrendszeren belül azonban az egyéni céljaidnak megfelelően szabadságod lesz. Erről szólnak majd a következő fejezetek. Kattints ide.

3
Étrend

Étrend

Más diétára van szükséged, ha a baba még teljesen anyatejes, illetve, ha már elkezdtétek a hozzátáplálást. Ezért külön diétás tervet, étrendet és recepteket találsz a két szakaszban. 

Itt találod az egyszerű étrendet is, amellyel könnyedén össze tudod állítani a mindennapokban, hogy mit szeretnél enni. Kattints ide.

4
Sport

Sport

Szülés után 6 hétig ne sportolj még, a könnyű séta persze megengedett. Utána érdemes egy regeneráló tornával kezdeni, majd fokozatosan lehet visszatérni a várandósságünk előtti mozgásformákhoz. Szalka Andi, az Alakorvoslás Program edzője videóban mondja el, hogy mire figyelj oda. Kattints ide.

5
Bónusz: Gondolatok dr. Farkas Kittitől

Bónusz: Gondolatok dr. Farkas Kittitől

Mire kell figyelni a szoptatás alatti diétánál? Nem lesz kevés tejem? Ezekre a kérdésekre válaszolva adja át Dr. Farkas Kitti szoptatás és táplálkozás témakörben a legfontosabb szakmai információkat. 

Egyben néhány személyes gondolattal szeretne motivációt is adni ahhoz, hogy az elhatározásod tartós legyen. 

Jár neked, hogy foglalkozz magaddal, hiszen ha az anya jól érzi magát a bőrében az a babának is jó, illetve az apának is. Arról is szót ejt, hogy mennyire fontos az apát és a babát is hagyni, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsanak ki. 

Egyben kitér arra is, hogy ha egy gyermek baba korában már jó táplálkozási mintát lát a szüleitől és később maga is ebben részesül hosszú távra adunk számára egy óriási ajándékot, azt, hogy az egészséges táplálkozás lesz számára a természetes. 

Töltekezz fel ezekkel az információkkal és gondolatokkal. Most jönnek azok a fejezetek, amelyek a konkrét teendőket tartalmazzák. 

 

Programtervező

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése