Információs központ

Általános információk érdekelnek az Alakorvoslás Programról

Miben más ez, mint a többi fogyókúrás program?

Az Alakorvoslás Programot dr. Farkas Kitti alapító orvos és dr. Bajnok Éva endokrinológus, obezitológus dolgozta ki, hogy segítsen az embereknek fogyni, elérni azt az alakot, amit szeretnének. Sajnos azt látták orvosi munkájuk során, hogy legtöbb fogyási kudarc mögött nem a fogyni vágyó, hanem a választott, szakszerűtlen módszer a hibás. Ezért döntöttek úgy, hogy készítenek egy könnyen, online elérhető, szakszerű programot.

Ez a szaktudás a sikeres fogyás garanciája.

Az Alakorvoslás Program: 

  • orvosok által kidolgozott online, életmód program (módszer, diáta, mozgás, közösségi támogatás)
  • szakszerű módszer, amely a test természetes, élettani működésére alapozva tanítja meg, hogyan tudsz sikeresen és tartósan egészséges és szép alakot elérni
  • rendes kaják fogyasztására alapul, nincs külön koszt, kötelező étrend, koplalás, műkaja
  • minden táplálkozási szokásra alkalmazható (gluténmentes, laktózmentes, vega, vegán)
  •  a diéta az életedhez alkalmazkodik, nem pedig az életednek kell a diétához, bárhol jársz, bárhol eszel, tudsz majd a program szerint enni
  • van benne toGo (útközbeni) ételválaszték, egyszerű étrend és főzős recept: nem kell átalakítanod az étkezéseid módját, csak a tartalmát - több mint ezer ételből választhatsz, kedved szerint
  • az orvosok oktatóvideókkal elmondanak mindent, amit tudod kell a módszerről, a testedről, a fogyásról - ha érted, könnyebben be tudod majd tartani
  • elérhető orvosok - privát csoportokban személyesen is elérhetőek orvosaink, akik nem csak gyakorló szakemberek, de közvetlen, jó fej, segítőkész mentoraid lesznek a fogyásod alatt

Mi az Alakorvoslás Program?

Az Alakorvoslás Program – a divatdiétákkal szemben – egy szakmailag megalapozott egészséges életmód program. Egy egyedi fejlesztésű, egyszerűen kezelhető online felületen edukációs videók, élettani magyarázatok, rendes kajákat tartalmazó étrendek, óriási recepttár, edzés ötletek és állandó támogatás áll a programosok rendelkezésére.

 
A különböző felépítésű, de azonos koncepciójú online programok közül mindenki ki tudja választani a neki valót.

Mi a módszer lényege?

Az Alakorvoslás Program lényege, hogy ne legyél éhes és zsírból fogyj. 

Három szakasza van, a Speed, az Easy és a New Life szakasz. A Speed szakasz az intenzív fogyás szakasza, célja az anyagcsere rendezése, a test átállítása hízásról fogyásra. Majd következik az Easy szakasz, amelyet egészen a fogyási cél eléréséig lehet követni. Végül a New Life szakasz a súlymegtartás szakasza. A szakaszokat a fogyási célodnak megfelelően tudod váltogatni. Adunk rá egy ajánlást minden programban, de te rugalmasan is beállíthatod a célodnak, motivációdnak megfelelően. 

Ami fix, az egy 7 pontos keretrendszer, amit tartanod kell végig, ennek központi eleme a napi 3 étkezés, illetve az étkezések tápanyagtartalma. 

A szakaszoknak megfelelően kidolgozott receptek és étrendek várnak, így csak választanod kell majd a gazdag kínálatból, nem kell számolgatnod. Végtelenül egyszerű az online felületünk használata, így pofonegyszerűen tudod majd használni.

A programnak van egy saját termékcsaládja, amely megvásárolható a webshopból. Ezek fogyasztása nem kötelező. Sokat tudnak segíteni neked, hogy könnyebb és élvezetesebb legyen a diéta. Reggelire javasoljuk fogyasztani a borsóprotein alapú Shake-t tejjel, növényi tejjel. Valamint ebéd és vacsora előtt 30 perccel vízzel. A reggeli Shake a protein szeletünkkel, az ebéd és vacsi előtti preload az alacsony kalóriás szeletekkel váltható ki.

Az ebéd és vacsora előtti előtöltés (preload) egy természetes segítséget tud nyújtani a fogyásban. A preload azt jelenti, hogy étkezés előtt 30 perccel beviszünk egy megfelelő összetételű, speciális „fogást”, tulajdonképpen egy előételt, amitől elkezd termelődni az inzulin. Amikor aztán eszünk az inzulin már készen várja a tápanyagokat és nem engedi olyan magasra a vércukorszintet, mintha nem lett volna ez az előtöltő hatás. Ez pozitívan hat az éhségérzetünkre, illetve megnöveli a zsírégető órák számát. 

 

Mi a program menete, mit kell csinálni, hogy fogyjak?

Válaszd ki a számodra megfelelő programot. A módszer mindegyikben ugyanaz, tehát a 7 pontos keretrendszer és a Speed, Easy, New Life szakaszok minden program gerincét alkotják. 

Ahogy az adott program anyagait felépítettük abban van különbség. Ezeket ismerd meg a programok leírásánál. Ha több tetszik, akkor bátran választhatsz többet is, hiszen az alap ugyanaz, a tartalom és a receptek különbözőek. 

Ha előfizettél valamelyik programra, egyből hozzá is férsz. Nézd meg az orvosaink videóit, ismerd meg a recept-és mozgástárunkat, majd vágj bele. 

Ha szeretnél élni a termékek segítségével, akkor vásárold meg a webshopban. 

Mindenképp lépj be Facebookon a privát csoportjainkba, hiszen ott orvosaink személyes segítségére is számíthatsz, és egy klassz, aktív sorsközösség vár rád.

Ha bárhol elakadsz, vagy jó lenne átbeszélni mindezt a program koordinátorunkkal, akkor lépj vele kapcsolatba és mindenben segít. 

Email: hello@alakorvoslas.hu 

Telefon: +36 70 882 23 38 

 

Mi a különbség a programok között?

A programok gerince ugyanaz, tehát minden program ugyanúgy épül fel, a 7 pontos keretrendszerrel és a Speed, Easy, New Life (vagy azok módosított) szakaszaival. 

Különbség a tartalmában van, az orvosi információkban, élettani magyaráaztokban. 

Egyszerre több programra is előfizethetsz, hiszen úgy különböző megközeltéseket is megismerhetsz és még több recepted lesz a recepttárban. 

 

Mikor kell inni a shaket?

Három alkalommal: reggelire tejjel, ebéd és vacsora előtt 30 perccel pedig vízzel.

Mire való a low calorie=preload szelet és mire való a protein szelet?

A MedWay Diet low calorie szelet a vízzel készített MedWay Diet Shake altertnatívája (ebéd, illetve vacsora előtt 30 perccel fogyasztandó), kitűnő snack étkezés sportoláshoz, menekülőétkezés, ha nagyon éhes vagy, illetve a súlymegtartó időszakban bármikor fogyaszthatod, ha egészséges nasira vágysz.
A MedWay Diet protein szelet a tejjel készült shake alternatívája, illetve snack az edzésekhez.

Sok sikertelen fogyókúrán vagyok már túl. Ez biztosan működik?

Igen, ha betartod a programot.

Dr. Farkas Kitti és Dr. Bajnok Éva azért dolgozta ki saját programját, mert azt látta, hogy a fogyás kudarcok mögött legtöbbször nem a fogyni vágyóval volt a gond, hanem a módszerrel, amivel próbált lefogyni. Az "én már mindent kipróbáltam, de nem tudtam lefogyni" túl sokszor hangzott el a viziteken. Ezt megelégelve döntöttek úgy, hogy saját programot dolgoznak ki.

Innen indult és azóta a programban résztvevők igazolják, hogy nincs olyan, hogy nem lehet lefogyni, csak a helyes módszert kell követni. 

Íme néhány történet, amelyből tudsz motivációt szerezni: fogyástörténetek.

Milyen hosszan tart a program?

Az Alakorvoslás Program két hetes szakaszokból áll. De min. 6 hétig javasolt a programot csinálni, mert ennyi idő kell az anyagcsere változáshoz. 

A Speed programot folyamatosan 6 hétig lehet csinálni, de néhány hét Easy program után lehet ismételni. Az Easy programot folyamatosan maximum egy évig lehet végezni, a kalóriamegszorítás miatt ezt követően kis szünetet kell tartani. A New Life program korlátlag időre szól, az tulajdonképpen az egészséges táplálkozás és az optimális súly megtartásáról szól.

A MedWay Diet termékeket korlátlan ideig lehet fogyasztani, hiszen természetes összetevőkből áll. Ha szeretnénk pl. reggelire nyugodtan megtarthatjuk hosszú távon is. 

 

Milyen összetevőkből készülnek a MedWay Diet termékek?

Mindegyik termék pontos összetételét, kalória- és tápanyagtartalmát megtalálod a webshopban az adott terméknél a "Termékinfó" menüpontra kattintva.

A termékeket bárki fogyaszthatja?

Igen, minden megkötés nélkül bárki fogyaszthatja (gyermekek is), és korlátlan ideig.

A "sima" MedWay Diet Shakek, low calorie és protein szeletek gluténmentesek, de a gyártási folyamat sajnos nem az, a gyártóhelyen gyártanak olyan más terméket, ami tartalmaz glutént. A laktóztartalmunk minimális, 1% alatti. 

Vannak vegán shakek és vegán szeletek is.

Minden termék pontos összetétele megtalálható a webshopban a "Termékinfó" menüpontban.

A fogyáshoz nem elég csak a termékeket fogyasztani, diéta nélkül?

Nem. Diéta nélkül nincs fogyás. Önmagában semmilyen szer nem fog lefogyasztani. Ha valaki mást állít, az át akar verni.

Az Alakorvoslás programot be kell tartani. A test élettani működésére dolgozta ki dr. Farkas Kitti. Szakszerű diétát tartalmaz, amelynek lényege, hogy mindent megkap a szervezeted. Úgy fogysz, hogy közben energikus maradsz és finomakat eszel. A program főszereplője a MedWay Diet termékcsalád, amely segít abban, hogy a kalóriacsökkentett étkezések elegendőek legyenek, ne akarjon sem a fejed, sem a hasad többet enni, mint amivel fogy. Az eredmény az lesz, hogy zsírból fogysz, éhezés nélkül, könnyedén. De a termék önmagában nem fogyaszt le. Te tudsz lefogyni, ha a helyes módszerrel próbálod. Egy ilyen lehetőséget kínál neked az Alakorvoslás Program. 

Az Alakorvoslás Programra történő előfizetés nélkül megvásárolhatók a MedWay termékek?

Igen.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése