Információs központ

Csinálom a programot és kérdésem van

Ihatok kávét, teát, limonádét és zéró üdítőket a diéta ideje alatt?

Bármennyi kávé fogyasztható a programban, édesítőszerrel és maximum 1 dl tej/kávéI. A kávé vízhajtó hatású, így mindenképpen igyál utána 3 dl vizet. Bármit üdítőt ihatsz, ami kalóriamentes és természetesen gyümölcsöket, szirupokat nem tartalmazó limonádék is fogyaszthatóak, édesítőszerrel, zöldfűszerekkel (pl. menta).
Arra figyelj, hogy a napi 3 liter folyadékot lehetőleg vízzel érd el, az üdítők pedig felette legyenek.

A Speed programnál a második héten mit kell enni?

A második hét az első hét ismétlése.

A Shake-be tehetek gyümölcsöt?

Ha gyümölcsöt teszel bele az már snack étkezés. Tehát akkor tehetsz bele, ha snack étkezésként fogyasztod a Shaket. (Snack étkezésnek nagyon jók a gyümölcsös turmixok!)

A snack étkezést a következő esetekben ajánljuk:

  • 40 percet sportolsz,
  • várandós vagy, szoptatsz,
  • ha nagyon éhes vagy, esetleg szédülést gyengeséget érzel.

A snack étkezésekre külön menüt készítettünk, pontosan kiszámított receptekkel, turmix javaslatokkal. Keresd programvásárlás után a programismertető anyagok között. Isteni finomak!

Mi tegyek, ha este elmegyek vacsizni a barátaimmal, vagy szülinap lesz?

Ünnepelj, érezd jól magad. Egy étkezéstől nem lehet elhízni. Aznap biztos nem fogysz, talán másnap sem, de aki már elérte azt, hogy nem hízásra, hanem fogyásra állította át a szervezetét annál egy-egy ilyen elengedés sem olyan mértékű már, mint korábban. javaslom indulás előtt a Shake elfogyasztását vízzel, így segítjük a szervezetünket, hogy jobban feldolgozza az extra mennyiségű kalóriát.

Természetesen minél jobban odafigyelsz arra, mit eszel, annál jobbat teszel magadnak. Hús, hal, zöldségekkel, egy jó saláta a legjobb választás, illetve a száraz bor. A lényeg, hogy este kevés szénhidrátot fogyasszunk.

Mit tegyek egy diéta baki után, másnap?

Ha ez az elhajlás nem indít el lavinát, akkor nem fogja különösebben befolyásolni a diétád sikerét. Fontos, ha kilengsz, akkor nem a másik oldalra lengünk ki, azaz csinálunk valami drasztikusat Pl. nem eszem másnap. A kilengés ellenszere az egyensúlyi állapotba való visszalépés.

  • Ha egy bakiról van szó, egy plusz étkezés, akkor ismételd meg azt a napot a program szerint, amin elhajlottál.
  • Ha 2-3 alkalommal kilengtél, akkor kezd újra az egész programot az első naptól.

Ha másnapos vagy, nagyon megterhelted a szervezeted egy nagy lakomával, akkor a tested most sokkos állapotban próbálja feldolgozni azt a nagy extra terhelést. Ezért másnap tarts egy könnyű étvezető napot, egyél New Life, vagy Easy étrend szerint, hagyd regenerálódni a tested. Utána folytasd, vagy kezd újra a programot.

Hogyan őrizzem meg az alakom, ha már lefogytam?

A program során mindent megtanulsz a testedről, tudni fogod mennyi fehérjére van szükséged, mi az a kilengés, ami még belefér és mi az ami már biztos, hogy zsírraktározással jár. Ezen információk birtokában, pontosan fogod tudni, hogyan irányítsd a tested. Mit kell tenni, ha pár kiló felszaladna, és így biztos, hogy sikerül megőrizni az elért eredményt.

A New Life programot kifejezetten súlymegtartásra dolgoztam ki, illetve arra ha valaki nehezen indul el. A súlymegtartás lényege, hogy reggelre és vacsira szénhidrátban szegényen étkezz. Ebédre egy tartalmas ételt válassz, amiben van szénhidrát is. Két étkezés között pedig minimum 4, maximum 6 óra teljen el.

Súlymegtartással kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy legalább 6 hétre van szükség, amíg az anyagcsere átáll, így 6 hét diéta mindenképpen szükséges. 

A súlymegtartáshoz is kellenek a termékek?

Kelleni nem kell, sőt a fogyáshoz sem. Te kellesz hozzá és egy jó módszer. A termékek abban segítenek, hogy könnyebben menjen a diéta és hatékonyabb legyen.

Az a tapasztalat, hogy súlymegtartásnál is megtartják a programosok a shaket reggelire, mert finom, tápláló és gyorsan elkészíthető, illetve a low calorie szeleteket fogasztják, ha egészséges nasira vágynak, a protein szeleteket pedig edzéshez.

Illetve ha felszalad 2-3 kiló, akkor megcsinálnak egy két hetes programot, hogy visszaállítsák az optimális testsúlyt. Az a jó az Alakorvoslás Programban, hogy megtanulod a helyes módszert és bármikor, amikor letérsz az útról, tudod hogyan és hova kell visszalépned. A termékeknek köszönhetően pedig könnyen fog menni, szenvedés nélkül. 

Idősebb korban is eredményes a program?

Igen, kifejezetten ajánlott az Alakorvoslás Program az 50+ korosztály számára is.

A programban résztvevők beszámolóiról itt olvashatsz: fogyástörténetek. Több 50 év feletti sikertörténetéből tudsz motivációt szerezni.

Várandós kismamák, illetve szoptatós édesanyák is fogyaszthatják a termékeket?

Igen, hiszen természetes összetevőkből áll.

Alkalmanként ihatok alkoholt?

Csak a Speed program zárja ki teljesen az alkoholfogyasztást. Az Easy diéta esetén már heti 2,5 dl minőségi bor fogyasztása megengedett.

Mást szeretnék enni, mint a megadott ételsorban van. Lehet?

Természetesen. Az étrendek csak mintául szolgálnak, a választott diétában szereplő kalóriaértékek betartásával bármilyen más ételek is fogyaszthatók.

Mit tegyek, ha éhes vagyok, vagy gyenge?

Ez előfordulhat, főleg az elején, amíg be nem áll az anyagcseréd. Ha túlzott éhséget érzel, van lehetőséged „menekülőétkezésre”. Ezek olyan étkezések, amik nem emelik meg vércukorszinted. Hogy pontosan mit lehet ilyen esetben fogyasztani, arról „Menekülőétkezések” címmel külön anyagot találsz a programismertetőben.

Nekem ez az étel mennyiség kevés, mit tegyek?

Azt a diétás programot válaszd, amit leginkább tartani tudsz. Ha a Speed túl kemény, válaszd az Easy étrendet. Szükség esetén csinálj „menekülőétkezéseket”, az erre vonatkozó előírások betartásával. Menekülőétkezésekre a javaslatokat a programismertető anyagai között találod. 

Az első 3 nap nehéz, főleg a Speed programnál. De hamar reagálni fog a szervezeted és gyorsan csökkenni fog az éhségérzet. A program során nem leszel éhes, ezt segítik a termékek és az egész működési elv. Az eleje lehet egy picit csak nehezebb, utána viszont pont elég lesz az az ételmennyiség, amit a diétád tartalmaz.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
Ügyfélszolgálat felkeresése Elakadtál? Segítünk!?
Ügyfélszolgálat felkeresése